Beograd je  postao bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat Shopping centar “Stadion”, koji se nalazi u Zaplanjskoj 32.  Zvanice, medije i zakupce, na koktelu upriličenom u čast otvaranja ovog objekta, ispred investitora je pozdravio gospodin Klas Daun.
Prisutnima  se obratila i Tijana Vujović, direktorka kompanije “Confluence Property Managemant” koja je preuzela operativno upravljanje ovim centrom:
“Zahvaljujemo se kompaniji “Daun&Cie”, na ukazanom poverenju prilikom realizovanja ovog projekta koji je od velikog značaja za grad Beograd i opštinu Voždovac. Investicija vredna 50 miliona evra, koja se prostire na 75.000 kvadratnih metara, predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, a koja je obezbedila oko 800 novih radnih mesta. Površina maloprodajnog dela centra iznosi 28.000 kvadratnih metara gde možete naći najpoznatije svetske i domaće brendove, ugostiteljske objekte kao i različite zabavne i sportske sadržaje. Nama, u kompaniji “Confluence Property Management” čast je da budemo deo ovog izvanrednog projekta, a kao lider u upravljanju nekretninama, posebno kada su u pitanju šoping centri, i to ne samo u Srbiji već i u regionu, potrudićemo se da opravdamo ukazano poverenje”.
S obzirom da je Shopping centar “Stadion” od izuzetnog značaja za opštinu Voždovac, ispred jedne od najvećih gradskih opština gostima se obratio Aleksandar Savić.
Šoping centar “Stadion” je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren, građen po standardima UEFA sa 5.000 sedećih mesta, po čemu spada u jednistvenu građevinu u regionu. Dizajn i oblik fudbalskog stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima.
Na koktelu povodom otvaranja našao se veliki broj uglednih zvanica, poslovnih ljudi, ali i ličnosti iz javnog života Srbije: Žarko Zečević sa kćerkom Miom, Svetlana Aleksić, Dejan Petković Rambo sa suprugom, Nenad Radujević, Nikolina Pišek sa verenikom Vidojem Ristovićem, Bata Spasojević, Nebojša Grnčarski, Bojan Perić, Gordana Karić, Sonja Lazetić, Aleksandra Joksimović, Sandra Obradović, Sanja Brnović, Ana Milenković sa verenikom Nikolom Usanovićem, Minja Miletić, Aleksandra Ivanović, Miša Aleksić, Adrina Čortan, Boban Spasojević, Aida Đedović sa suprugom Goranom Kozićem, Marko Đurovski i mnogi drugi.
Za muzički program bila je zadužena Martina Vrbos sa bendom. Pre Martine nastupila je finalistkinja show progama “Ja imam talenat”, Katarina Dumančić.
Program je vodio bračni par Buzurović, Danijela i Stefan.