Tek što je raskinula veridbu sa izvesnim bogatim Rusom, Stanija Dobrojević (27) nije gubila vreme, već je na putu da postane snajka Milorada Dodika, tvrdi Alo!
Naime, starleta je nedavno boravila u Crnoj Gori, gde se zbližila sa Igorom (25), sinom predsednika Republike Srpske. Kako saznajemo od izvora bliskog bivšoj učesnici “Survivora”, šarmantni mladić je već duže vreme merkao Staniju, a kada ju je napokon spazio u jednom crnogorskom baru na plaži, bacio se u akciju! Kako otkriva izvor ovog lista, dok su sedeli u klubu, Igor je džentlmenski poslao šampanjac za Stanijin sto, a njoj se taj gest veoma dopao: “On je, kako sam čuo, već duže vreme zagrejan za Staniju. Video je na televiziji i dopala mu se. Kovao je planove kako da dođe do nje, a onda su se sreli u Crnoj Gori. Poslao joj je šampanjac iako je bila u muškom društvu. Pošto su se drugari bunili zbog flaše ‘moeta’, Stanija je rekla konobaru da vrati piće, ali joj je on rekao da ne sme. Potom mu se zahvalila na piću, a onda je usledilo upoznavanje”, pripoveda naš sagovornik i nastavlja: “Više od sedam dana, koliko je Stanija boravila u Crnoj Gori, oni su bili zajedno, izlazili, a u jednom noćnom klubu ih je čak neko i uslikao, pa je Igor rekao svom obezbeđenju da uzmu aparat i obrišu fotografije. Njemu popularnost nije potrebna i želi da uživa u novoj emotivnoj vezi. Od kako se Stanija vratila u Beograd, Igor je svaki dan zove, čuju se po nekoliko puta na dan i stalno govori kako mu nedostaje, a ni ona nije ravnodušna”, rekao je izvor blizak ovom novopečenom paru.
U želji da čujemo da li je ova informacija tačna, pozvali smo starletu, a odskora i pevačicu, da nam prokomentariše navode.
“Istina je da smo se upoznali u Crnoj Gori. Dok sam sedela u klubu ‘Stefan Braun’, poslao mi je šampanjac. Samo ću vam reći da je to jedno lepo poznanstvo”, kroz osmeh je rekla Dobrojevićeva.
Ali, za Kurir je izjavila nešto drugačije: “Tačno je da smo zajedno popili šampanjac, ali odbila sam Igorovo udvaranje. Ne želim da to više komentarišem”, rekla je starleta.
Budući da je pre nekoliko dana priznala da uživa i da je zaljubljena, ko zna, možda je baš Dodik Junior glavni razlog zbog koga je starleta ostavila Rusa? U svakom slučaju, očekuje je vruća ljubavna jesen!
A izleda da je Stanija baš prava srećnica, jer se Igor Dodik dopada mnogim devojkama, a čak je procurela i informacija da je predsednikov sin spreman za ženidbu. Mediji su objavili da će se Igor Dodik nakon duže veze, oženiti lepom Arijanom Demirović iz Bihaća, inače ćerkom Irfana Demirovića, nekadašnjeg fudbalera bihaćkog Jedinstva. Ovu vest brzinom svetlosti demantovali su članovi porodice Dodiak, rekavši da je Igor mlad za ženidbu i da od toga nema ništa. Videćemo hoće li Stanija uzdrmati ovu odluku porodice Dodik!
O najnovijoj romansi svoga sina Igora sa srpskom starletom svoj diplomatski komentar dao je i ponosni otac, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Kada su novinari pozvali gospodina Dodika i saopštili mu da imaju pitanja o Igoru, predsednik Republike Srpske bio je iznenađen.
“O mom sinu? Šta je sa mojim sinom?”, upitao je Dodik, a kada smo ga pitali za komentar o novoj snajki, predsednik RS se zbunio: “Pa ne znam, shodno tome, razmišljaćemo kada za to dođe vreme. Ja sada imam važnijeg posla”, rekao je predsednik koji je otkrio i da ga ne zanima što su Stanija i Igor u vezi.
“Ne zanima me to. Na sastanku sam”, završio je razgovor Milorad Dodik.

izvor: Alo, Kurir