goga-sekulic-muz-igor-ramovic-sedmodnevni-pomen-1374532396-342977

28. jul, 21:02

Biznismen Igor Ramović, suprug folk pevačice Goge Sekulić, preminuo je pre dve nedelje od raka pankreasa u bolnici u Nemačkoj, a sahrana je organizovana u Beogradu pre nedelju dana. Međutim, interesovanje za ovaj tužan slučaj i dalje ne jenjava, te se tako svakodnevno mogu pročitati najrazličitije priče iz navodno dobro obaveštenih izvora.
Poslednja u nizu jeste da je Goga napustila stan u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa Igorom nakon venčanja i da je vratila ključeve njegovoj majci, kao i da je vratila automobil i neke poklone koje je dobila. Ipak, u pitanju su dezinformacije.
“Gogi je veoma teško zbog svega što se dešava i prolazi kroz najteži period u životu, ali informacije da je napustila stan u kojem je živela sa Igorom i ključeve vratila njegovoj majci su potpuno netačne. Ona i dalje živi u pomenutom stanu gde se i dalje nalaze Igorove stvari. Kada je auto u pitanju, svi dobro znaju da je to Gogin automobil, te da ga poseduje već nekoliko godina, mnogo pre nego što je uopšte upoznala Igora”, ispričala nam je Gogina bliska prijateljica, koja nas je zamolila za anonimnost. Kako nam je još rekla, doći će dan kada će Sekulićeva progovoriti o svemu što joj se trenutno dešava.
“Dobro je poznato da je Goga oduvek imala veliko poštovanje za sedmu silu, tako da će progovoriti o svemu što se dešava onda kada se bude oporavila od šoka i ovog velikog gubitka. Ona je trenutno još uvek u Beogradu, svakodnevno obilazi Igorov grob, ali planira i da poseti roditelje u Crnoj Gori i sestru u Švajcarskoj, jer su joj oni najveća podrška u situaciji koja ju je zadesila. Doživela je veliki šok kada je Igor umro ali je morala da ostane pribrana jer je sama morala da sredi papire u Nemačkoj, transport njegovog tela u Srbiju, ali je isto tako i sama organizovala njegovu sahranu. Igor je bio dete razvedenih roditelja, te je tako Sekulićeva podršku i pomoć oko sahrane imala od strane njegove majke. Nakon što je sve to prošlo prepustila se tugi i bolu i zaista joj nije potrebno dodatno uznemiravanje zbog najrazličitijih izmišljotina koje neko tendenciozno plasira- završava priču Gogina prijateljica i dodaje da će pevačica podneti tužbe protiv medija koji su zarad tiraža plasirali laži i izmišljene priče”, zaključio je izvor.

23. jul, 9:35
Goga Sekulić dala je sedmodnevni pomen suprugu Igoru Ramoviću na groblju Orlovača. U pratnji roditelja, sestre Sandre, svekrve Zorice, kuma Nebojše Bojovića i nekoliko najbližih prijatelja, Sekulićeva je u 10 sati ujutru bila pored groba svog supruga, koji je sedam dana pre toga umro u Nemačkoj, gde se lečio od raka pankreasa. U crnini, Goga je stajala pored groba i tiho plakala.
Goga preživljava pakao, a njeni roditelji, sestra i svekrva sve vreme su s njom. Verovatno će u narednom periodu otići kod roditelja u Crnu Goru, i kod sestre u Cirih, jer joj je teško da bude sama u Beogradu“, kaže naš izvor. Goga već uveliko priprema i četrdeset dana, koji će biti u avgustu, jer želi da sve bude kako treba. Još nije spremna za razgovor sa medijima.
kum-nebojsa-bojovic-gogina-sestra-i-majka-1374532396-342979

IMG_1886
21.jul, 22:54
Goga je sa svekrvom i setrom juče oko 10.30 došla na groblje Orlovača. Pored humke pokojnog supruga već su je čekali otac i majka. Pozdravila se sa njima, a potom mirno stajala. Nije razgovarala ni sa kim. Zatim joj je prišao otac, uhvatio je pod ruku i nešto joj pričao. To je uspelo čak i da joj izmami osmeh. Gogina sestra prišla je ekipi Blica.

362677_goga-sekulic-groblje-orlovaca20072013ras-foto-oksana-krutenjuk-25_f

“Rekla mi je da vam kažem da je neutešna. Nije spremna da se obrati novinarima. Malo priča i sa nama, najrođenijima”, rekla je ljubazno.
Igorov otac, Zoran Ramović, posetio je grob malo pre Goge. Stigao je sa sadašnjom ženom i ćerkicom, koju je čvrsto grlio. Sat i po je nemo stajao na istom mestu. Potom je bez reči otišao sa porodicom.

 

19.jul 15:43

Na beogradskom groblju Orlovača sahranjen je Igor Ramović (1972.) u prisustvu supruge Goge Sekulić, majke Zorice, oca, mnogobrojnih prijatelja, rodbine i Goginih kolega.
Ramović je preminuo u 41. godini posle teške borbe sa rakom pankreasa. Borbu za život izgubio je posle samo mesec dana od dana kada je i saznao da boluje od kancera.
Opelu u kapeli na groblju Orlovača, koje je počelo u 12.30 časova, prisustvovali su supruga pokojnog Ramovića Goga Sekulić, njegova majka Zorica, prijatelji, rodbina, brojne Gogine kolege sa estrade…
Među prvima su na groblje stigli pevačica narodne muzike Zorica Marković, poznati estradni frizer Aleksandar Kapriš, zatim Boban Rajović, Džej i venčani kum Nebojša Bojović. Na sahranu su došle i Gogine kolege Ceca Ražnatović, Marko Bulat, Maja Marijana, Lepi Mića, Jovana Tipšin, Dara Bubamara, Aca Bulić
U pogrebnoj povorci koja je posle opela krenula ka mestu sahrane za tamnim kovčegom prva je koračala njegova udovica. Sahrana Ramovića počela je u 13 sati.

IMG_1723

IMG_1746

IMG_1747

IMG_1749

IMG_1759

IMG_1774

IMG_1793

IMG_1832

IMG_1965

IMG_1992

IMG_2057

IMG_2062

IMG_2096

IMG_2228

IMG_2251

goga igor Svet_831_10.06.2013_1_595
18:57
Goga Sekulić, koja je prekjuče doputovala iz Nemačke dopremivši u Srbiju telo pokojnog supruga Igora Ramovića, navodno će se odreći svog dela nasledstva posle smrti supruga. Pevačica je, nezvanično, jasno naglasila Igorovoj majci, s kojom je boravila u Nemačkoj, da je ne zanimaju Igorov novac i nekretnine i da će se svog dela odreći u korist njegove dece, nezvanično se saznaje. “Kada je Igor preminuo u Nemačkoj, Gogi nije ni na kraj pameti bilo da uopšte razmišlja o podeli njegove imovine. Međutim, kada je videla da se u domaćim medijima provlači i ta tema, bilo joj je veoma neprijatno i odmah je pozvala Igorovu majku Zoricu. Rekla joj je da će se odreći svog dela jer ne želi da decu svog voljenog supruga uskrati za bilo šta. Preneli su mi da je svekrvi rekla: ‘Ja sam njega volela i ako nemam njega, ne treba mi nijedan cent njegovih para’. Bez ozbira na to što su ona i Ramović bili u braku, Goga smatra da bi bilo nemoralno da se uopšte pojavi na ostavinskoj raspravi, s obzirom na to da je njen suprug imao dvoje dece, za koju je živeo i radio“, ispričao je izvor, koji je zamolio da ostane anoniman. Inače, Sekulićeva kao venčana supruga ima pravo na trećinu njegovog celokupnog imetka, dok preostali deo ravnopravno dele Igorova deca. Pevačica nije potvrdila ovu informaciju. Igor Ramović, koji je iznenada preminuo u četrdesetoj godini od raka pankreasa, biće sahranjen sutra u 13 časova na beogradskom groblju Orlovača. Njega će na večni počinak ispratiti porodica i brojni prijatelji.

18. jul, 09:15
Goga Sekulić, koja je prekjuče doputovala iz Nemačke dopremivši u Srbiju telo pokojnog supruga Igora Ramovića, kaže za Kurir da je od njegove smrti na lekovima za smirenje i da je očajna. Pevačica, uprkos bolu, mora da pripremi sve kako bi Igora ispratila na večni počinak.
“Na tabletama sam, raspadam se! Ne znam kako ću ovo da preživim. Sa Igorovom majkom sam završavala papirologiju u Nemačkoj, a sada ovde rešavam dokumenta za sahranu. Kad sam došla, dočekao me je brat od tetke Novica i sad je moja porodica uz mene”, rekla je kratko Goga, odlučivši da se ne pojavljuje pred novinarima koji su je čekali ispred stana u kojem je živela s Ramovićem.
Ona je, prema rečima jednog komšije, tu prespavala, video ju je rano ujutro kako izlazi. Umesto nje, ispred zgrade u centru Beograda pojavio se njen prijatelj, koji je rekao da Goga ne želi da izlazi u javnost “dok muža ne isprati na miru”.
Igora Ramovića će sutra u 13 časova na beogradskom groblju Orlovača na večni počinak ispratiti porodica i brojni prijatelji.

14:01

Suprug Goge Sekulić, Igor Ramović će biti sahranjen u petak na groblju Orlovača u 13 časova. Ovo obaveštenje je objavljeno na fejsbuk stranici folk pevačice.

17. jul 09:00

Goga Sekulić juče je došla u Beograd s posmrtnim ostacima svog supruga Igora Ramovića. Pevačica je doletela avionom iz Frankfurta nakon što je uspela da sredi dokumenta kako bi muža mogla da sahrani u Srbiji.
Sekulićeva je juče u 16.40 sati sletela na aerodrom „Nikola Tesla“, a s njom je bila i Igorova majka Zorica. Posle oko pola časa njih dve su prošle carinu i pojavile se na dolaznom terminalu, gde ih je sačekao Gogin prijatelj, koji ih je odvezao u pevačicin stan na Zvezdari. Prema planovima porodice, sahrana bi trebalo da bude obavljena sutra na Novom groblju.
“Goga je jedva izdržala prethodna dva dana. Jurila je papire i sva sreća što joj je pomogao bliski prijatelj, koji živi u Nemačkoj, jer bukvalno nije znala gde udara”, kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:
“Ona i dalje nije svesna šta se izdešavalo i sve vreme je na lekovima za smirenje kako bi koliko-toliko bila prisebna. Sada je tek očekuje najgori deo”, sahrana i definitivno suočavanje s bolnom istinom da je ostala bez životnog saputnika“.
Igor Ramović je preminuo u četrdesetoj godini od raka pankreasa u jednoj nemačkoj bolnici, samo mesec dana otkako je saznao da je bolestan i dva meseca nakon što se venčao s Gogom Sekulić. Njihovi zajednički prijatelji tvrde da je Ramović obožavao pevačicu, kao i ona njega, i da se bukvalno nisu razdvajali otkako su se upoznali. Goga je bila s njim i u njegovim poslednjim trenucima.

goga_igor1

16. jul, 11:16
Goga Sekulić sama se bori s birokratijom. Pevačici je preksinoć u naručju preminuo suprug Igor Ramović, za kog se udala pre samo dva meseca. On je izgubio bitku s karcinomom pankreasa u bolnici u Hajdelbergu, a bolest ga je savladala za samo nekoliko nedelja otkad je otkrivena.
“Goga nije spavala celu noć. Dobila je injekciju za smirenje. Ne može da se pomiri s činjenicom da Igora više nema. Samo plače, ali pokušava da bude jaka”, kaže izvor Kurira iz Nemačke i objašnjava da je organizacija sahrane, odnosno prebacivanja posmrtnih ostataka u Srbiju, pala na njena leđa: “Isključila je oko podneva mobilni telefon. Pored nje je samo jedan prijatelj, koji joj pomaže oko komplikovane procedure prenosa Igorovog tela iz Nemačke da bi bio sahranjen na Topčiderskom groblju.”
Tvrdnje ovog izvora potvrdio je Zoran Ramović, otac, koji je ostao u Beogradu.
“Čuo sam se s Gogom. Danas ceo dan primam saučešća. Telo mog sina biće prevezeno u Srbiju za tri dana, a biće sahranjen po svim pravoslavnim običajima narednog dana”, kaže Ramović.
Igor je poslednje dve decenije života boravio u Londonu, gde je radio u brojnim klubovima, u koje su dolazile i zvezde poput Naomi Kempbel, Gaja Ričija, Paris Hilton, kao i princa Vilijama. Sarađivao je s poznatim biznismenom Erikom Prinsom u poslovima s naftom. Iz vanbračnih veza ima dvoje dece. Gogu je upoznao preko zajedničkih prijatelja i oženio se njome nakon nekoliko meseci zabavljanja – 12. maja u Beogradu.
Iako se piše da Igor u Londonu ima kuće, vile, firme, o tome ništa ne zna njegov otac.
“Podaci o tome dostupni su u njegovoj imovinskoj karti u Engleskoj. Možete tamo to da proverite. Nisam upoznat s tim”, kazao je Zoran.
Za operaciju u Nemačkoj Igoru Ramoviću bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za intervenciju bukvalno nije bilo vremena.
“Gogi je hitno bio potreban novac, a u pomoć su joj se našle neke kolege koje su joj pozajmile novac, a deo su imali od ušteđevine”, kaže naš izvor.
Na Ramovićev poslednji ispraćaj, kako saznajemo, želi da dođe i njegova bivša devojka Kim iz Londona, s kojom ima sina Sebastijana.
“Meni se niko nije javio tim povodom. Moguće da će doći”, rekao je Zoran.

17:21

Prijatelji i kolege pevačice Goge Sekulić u šoku su nakon vesti o iznenadnoj smrti njenog supruga Igora Ramovića.
U ovakvim situacijama čovek ne zna šta da kaže, osim da žali za jednim mladim životom koji se ugasio. Ja Igora nisam poznavala ranije, upoznala sam ga na njihovoj svadbi, i mogu vam reći da su bili jako lep i srećan par. Goga je bila jedna od najveselijih, udala se iz velike ljubavi. Ona će ovo teško podneti i pregurati. Volela bih da joj mogu poslati snage, ali na žalost, moraće sama. Ovo će je, bez sumnje, poremetiti, ali ja se nadam da će se oporaviti i biti srećna. Mlada je, pred njom je život“, rekla je za “Blic” Dragica Radosavljević Cakana.
Zvala sam je, ali ne mogu da je dobijem. Nedostupna je i predpostavljam da je još uvek u inostranstvu. Poslala sam joj poruku podrške i saučešća. Jako sam tužna, i sve je ovo jako bolno i tužno i za moju porodicu, a mogu tek da zamislim kako je njoj i njenoj porodici. Ovaj gubitak je nenadomestiv i ne mogu ni da predpostavim kroz šta trenutno prolazi“, rekla nam je Olja Karleuša.
Iskreno saučešće dragoj Gogi. Saosećam sa njom u ovim teškim trenucima. Strašno je to što joj se dogodilo i ja ne mogu još uvek da se opasuljim da je čovek, sportista, mlad… tako rano otišao”, iskreno je prokomentarisala pevačica Ivana Selakov.
“Duboko me je potresla tužna vest.U ovom bolnom i teškom trenutku mogu samo da uputim najiskrenije saučešće obema porodicama“, izjavila je Ceca Ražnatović neposredno nakon što je primila informaciju o smrti Ramovića.
“Još sam u šoku, teško je bilo šta da kažete kada izgubite dobrog prijatelja i čoveka. Svim srcem sam uz Gogu i u ovim trenutku samo želim da što lakše prebrodi ovaj težak trenutak“, rekao je Boban Rajović.

15. jul, 09:10
Igor Ramović (41), suprug pevačice Goge Sekulić, koji je juče preminuo u bolnici u Nemačkoj, izgubio je kratku, ali tešku bitku sa rakom pankreasa. Kako portal Scandal.rs ekskluzivno saznaje, Igoru je kod nas pogrešno dijagnostifikovan rak debelog creva. On je u Nemačkoj ušao u prvu fazu lečenja, tj. pripreme za transplantaciju pankreasa. Goga je sve vreme bila uz njega u bolnici, jer čim je saznala za suprugovu bolest otkazala je sve poslovne obaveze. Samo start lečenja koštao je 20.000 evra, a transplantacija i druga faza 700.000 evra.
Igor se juče dobro ujutro osećao, ali popodne su počeli da mu otkazuju organi. Bio je svestan do same smrti. Goga, koja se nije odvajala od supruga i bila je smeštena sa njim u sobi, pričala mu je kako će ići na more čim ozdravi. Igor je pokušao nešto da joj odgovori na to i u tom trenutku je umro. Lekari su dotrčali kada je pevačica vrisnula, ali su jedino mogli da konstatuju smrt.
Igor Ramović preminuo je u 21:00. Goga je bila sama sa Igorom, a nakon što je umro došao je prijatelj da joj pomogne oko svega što je potrebno, Igorova majka na putu je iz Srbije u Nemačku, a otac mu je bio u Beogradu i vest je dobio tek kasnije. Goga se, razumljivo, oseća izuzetno loše.
Nakon neophodne procedure, telo preminulog Ramovića biće prebačeno u Srbiju, gde će biti i sahranjen.
Da je doživeo drugu fazu lečenja, mogao je da živi još godinama bez ikakvih problema. On se nikada nije žalio da se oseća loše, niti je pre teške bolesti njegovo zdravstveno stanje bilo loše. Bolovao je nešto više od mesec dana, a kako Goga nije želela da se o njegovom lošem stanju piše, mi smo poštovali njihove želje. Iako lekarske prognoze nisu bile optimistične, niko nije očekivao da će se sve odigrati ovako brzo.
Goga je u šoku, a kratko nam je rekla:
“Crkavam. Umro mi je na rukama”, poručila je pevačica.
Estrada je u šoku, jer osim nekoliko njenih najbližih prijatelja, niko od kolega nije ni znao da je Igor bolestan, kao ni to da se leči u Nemačkoj.

14. jul, 22:10
Kako portal Scandal.rs saznaje večeras je u Nemačkoj posle kraće i teške bolesti preminuo muž Goge Sekulić, biznismen Igor Ramović. On je umro u bolnici pošto nije uspeo da se izbori sa karcinomom.
Goga Sekulić i Igor Ramović su se posle kraće veze venčali 12. maja u hotelu Hajat u Beogradu. Igor nikada nije pokazivao znake bolesti. Kada mu je naglo pozlilo, Goga je u Beogradu pomoć zatražila od najboljih stručnjaka ali je bolest toliko napredovala da oni nisu mogli da pomognu. Lečenje je nastavljeno u Nemačkoj i Goga je do poslednjeg trenutka bila uz svog muža i kako Scandal.rs saznaje, on je u bolnici preminuo na njenim rukama.
Gogi Sekulić i porodici Igora Ramovića upućujemo izraze najdubljeg saučešća.

Izvor: 24sata, Kurir, svetplus, Blic/Oksana Krutenjuk, Opera-17.com
Foto: Dragan Kadić
Autor: Scandal.rs/IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
(Zabranjeno prenošenje i korišćenje informacija i fotografija bez pismene dozvole autora)