Oni pune srpske tabloide, oni su vrh “selebritija”, oni su poznati… Uglavnom samo zato što su poznati. Većina ovih šatro VIP ličnosti za svoje pojavljivanje u medijima treba da se zahvali u najvećoj meri novinarima koji su lenji da pronađe pravi razlog, pravu vest i pravi naslov. Ili pak deficitu kvalitetnijih.
Oni su TOP 5 smorova srpske estradne scene po izboru redakcije Telegraf.rs:
1. Katarina Živković i Bane Janković – popularni par iz “Farme“. Ona je još neafirmisana pevačica, nova nada “Granda“, pobednica “Farme” (iz nehata), on je maneken bez modnih revija, fudbaler bez kluba, menadžer bez klijenata… I dečko je Katarine Živković?! Bez obzira na njihovu nedefinisanu profesiju, Kaća i Bane pune stranice tabloida svakodnevno. Statistika kaže, naslov “Bane zaprosio Kaću” češći je u srpskim medijima od naslova  “Mesi postigao gol”. Od onih koji misle da su ovo dvoje zanimljivi publici, jedino je čudnija publika kojoj su ovo dvoje zaista zanimljivi.

2. Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak – opet jedan popularni par, ali iz “Velikog brata“. Poznati su po buntovnoj ljubavi i scenama seksa, koje su pornoljubivi Balkaneri mogli da vide uživo. Takođe, pune stranice dnevne štampe bez preterano valjanih razloga. “Nemeš se probio do Marijane po najvećem snegu“, “Nemeš brani svoju ljubav”, “Marijana se razvodi”, “Marijana se ne razvodi”… Ona je domaćica bez domaćinstva, pobednica “Velikog brata” (iz nehata), amaterska erotska glumica… On je pevač bez pesama (ne računajući dva “Jutjub abortusa”), dečko Marijane Čvrljak i… Nema dalje. Posle Marijane i Nemeša svaki Srbo-Hrvat stekao je pravo da zatraži VIP karticu!


3. Kaja i Džunior Džek – hmmmm, Katarina Ostojić, polurijaliti ličnost,  poznata po vezama sa Skajem Viklerom, braku sa sportistom Urošem Duvnjakom i, konačno, vezi sa renomiranim di-džejem Džuniorom Džekom. Nakon što su potrošili naslove tipa “Džunior Džek se seli u Beograd, prosi Kaju, snimaju duet i probao pasulj u Skadarliji”, za očekivati je da po staroj, proverenoj formuli uskoro iskoči neki kućni pornić?! E, sad, pošto ovaj tekst pišu četiri ruke (od koje su dve dlakave), sve četiri su se složile oko jedne stvari – ako već mora pornić, da li može samo sa Kajom, jer Džunior Džek sa svojim  izgledom i ljakserskim stajlingom teško da može da uzbudi bilo koga osim ljubitelja ‘smor’ parova.

4. Seka Aleksić i Veljko Piljikić – poznata folk zvezda, nakon stupanja u brak sa Veljkom Piljkićem, koji je po profesiji ‘Sekin muž’, puni stranice tabloida uglavnom javno razmenjujući nežnosti sa svojim mužem, između dva nova projekta i promocije spotova. “Posvađali se, proslavili godišnjicu braka, najbolje obučeni, uradili novu tetovažu i usvojili novu čivavu”. Njihova prevelika ljubav za nijansu je pobedila kopi/pejst nebitnoću kada je naslovnice punila Sekina ljubav s bivšim dečkom, stanovitim Mladenom, po zanimanju “nosač čivave”.

5. Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta – najveći hit od veze! Vesti o vezi ministra i pevačice, koju je Velja Ilić nazvao marketinškim trikom, učinile su da mnogima ovo dvoje već i iz “frižidera izlaze”. Iako je Ana imala sjajnu karijeru i pre Mrke, a on večitu ministarsku karijeru i pre Ane (ali i pre Hrista), svoju ljubav neguju isključivo putem medija i gotovo isključivo javno priznaju kako se “privlače”. Oženjeni Mrka “prevario” Anu, Mrka demantuje da je prevario Anu, čak i sa ženom, Ana demantuje Velju da je u pitanju trik, onda on demantuje, onda opet “razmenjuju nežnosti u separeu” i tako – ljubav cveta iz dana u dan. Uglavnom u novinama.

I ovo bi bio kraj, da se za bonus nastavak nije potrudila jedna pevačica, koja uprkos dobrim pesmama i kvalitetnom pevanju smara s naslovnih strana totalno nebitnim povodima. Ne računajući naslove tipa “Razvela se”, “Ima novog dečka” i “Šeta piletinu”, Goca Tržan se na listu “TOP smorovi” ugurala zbog nejasne potrebe da se najmanje deset puta mesečno nađe na nekoj naslovnoj strani u ulozi majke. Iako je za dozvolu niko nije pitao, Gocina preslatka ćerka Lena gotovo sedam godina puni tabloide, i to ničim izazvana.  Brate, sestro, imaju i drugi svoje Lene…
Umesto post skriptuma – navedeni nisu jedini smorovi, ali su dozlogrdilipojedinim čitaocima.  Svaka sličnost sa stvarnim VIP likovima namerno je slučajna.

Izvor: Telegraf.rs