Neumorna Neda Ukraden radi punom parom, a vredni su i njeni obožavaoci, no jedan više od svih – onaj koji ju je, nakon skorašnjeg nastupa u Sloveniji, iznenadio poklonivši joj najnoviji i veoma skupi “ajfon 5”, zbog koga je, kako “Alo!” saznaje, u Minhenu čekao u redu čak 16 sati, a za sve to je zaslužan naš list, koji je obelodanio da je pevačica izgubila svoj telefon.
“Svi smo ostali u čudu kada je nakon Nedinog nastupa u Murskoj Soboti prišao momak i rekao joj da želi nešto da joj pokloni, a potom joj predao kutiju uvijenu u mašnicu u kojoj je bio “ajfon 5″. Neda je bila iznenađena, a kad se povratila od šoka, ponudila je mladiću novac. On nije hteo ni da čuje i rekao joj je da joj je kupio telefon kada je u novinama pročitao da je ona izgubila svoj. Rekao je da je u Minhenu čekao u redu 16 sati ispred prodavnice da bi je obradovao”, rekao nam je izvor, a Neda se zahvalila našem listu i svom obožavaocu.
“Čovek mi je zaista poklonio “ajfon 5″ kada je u vašem listu pročitao da sam izgubila svoj telefon. Znam da se zove Dejan, ali ne znam ništa više o njemu. Hvala mu mnogo, a hvala i vama”, izjavila je pevačica za “Alo!”.

Izvor: Alo!