Većina naših poznatih ličnosti je potpuno “odlepila” za popularnim crtežima po telu. Iako znaju da su na te tetovaže osuđeni do kraja života, retko ko od njih se zaustavlja samo na jednoj…

Lepotica iz Novog Sada, Nataša Bekvalac ukrasila je svoje izvajano telo sa nekoliko tetovaža. Najviše pažnje privuklo je slovo “D” na njenom desnom zglobu. Pevačica je u više navrata i sama izjavila da ta tetovaža predstavlja početno slovo imena sada već njenog bivšeg supruga – Danila Ikodinovića.

Takođe, Nata i Dača su svoju nekadašnju ljubav pokazali i istim tetovažama, koju ona ima na kuku, a on na levom ramenu. U pitanju su labudovi koji simbolizuju večnu ljubav. Ljubav je prošla, ali dokazi su ostali. A, Nata je i ćerkino početno slovo imena zabeležila iznad levog uveta.

Danilo Ikodinović je imao i jednu veoma smelu tetovažu, a u pitanju je bio lik Nataše Bekvalac na ramenu. Međutim, nakon što mu je saobraćajna nesreća povredila desnu ruku, na kojoj je i bio Natin lik, ta tetovaža je ostala tek u tragovima. Dača je i imena svojih ćerkica “zabeležo” na telo – Andrea i Hana.

Pevačica Goca Tržan voli tetovaže, što je i sama istakla. Na članku leve noge nalazi se tatto crtanog lika Beti Bup, a na dnu leđa ruže u bojama. Te ruže pokazuju Gocinu ljubav prema dvema ženama, koje imaju značajnu ulogu u njenom životu. Naime, pokojna baka joj se zvala Cveta, a majka se zove Ruža.

Tržanka je i unutrašnju stranu levog ručnog zgloba ukrasila imenom svoje ćerkice Lene.

Zna se da je Mateja Kežman neko ko uvek propagira svoju bezuslovnu veru u Boga. Međutim, da slike govore više od 1000 reči, najbolje pokazuju njegovi mišići prekriveni crkvenim motivima.

Slične motive po telu ima i njegov kolega Ivica Dragutinović.

Pevačica Seka Aleksić se i te kako “navukla” na šaranje po telu. Kada se pojavila na estradi, imala je samo istetoviranu bodljikavu žicu na ruci, a sada se teško mogu na prvi pogled prebrojati. Na leđima je zabeležila majčino ime, a na zglobu ruke datum kada je sa svojim sadašnjim surugom Veljkom otpočela emotivnu vezu. Ima ih još, ali ove su joj posebno drage i simbolične!

Tijana Dapčević ima tri tetovaže. Na ruci je ispisala melodiju koju se sanjala sa 18 godina, a iznad nje mesec sa slušalicama. Njoj najznačanija je ona koja se nalazi na vratu, a u pitanju je početno slovo imena njenog sina Vuka.

Među tetoviranima obrela se i Bojana Stojković, koja je toliko zaljubljena u svog supruga, golmana Vladimira da je njegovo puno ime ispisala na podlaktici desne ruke. Srećom pa od najavljivanog razvoda nije bilo ništa, jer pitanje je kako bi se Bojana nosila sa tom tetovažom celog života.

Izvor: S media
Foto: Facebook, Balkanmedia.com, Tračara.com, Pouke.org