Marko Mišković, sin biznismena Miroslava Miškovića, i njegova devojka, pevačica Jovana Nikolić čekaju bebu. Otac pevačice Jovane Nikolić, naš slavni reditelj i kamerman Božidar Nikolić, potvrdio nam je lepe vesti koje stižu iz Amerike – da je njegova ćerka trudna.
“Veoma me je obradovala ova vest. Jovana je odlično, ali smo rešili da tu priču ne širimo previše, prosto da ne ureknemo, što se kaže u našem narodu”, kaže Boža Nikolić.
Jovana je najmlađa kćerka poznatog režisera Božidara Nikolića, koji je poznat kao čovek koji je Bredu Pitu dao prvu filmsku ulogu.
“Ovo će biti moje peto unuče. Dušana ima dvoje dece, Maša takođe, a sada je eto red došao na Jovanu. Najbolje je da nju pozovete i ona će vam ispričati druge stvari”, rekao nam je Nikolić.
Reditelj kaže da su Jovana i Marko u vezi pet godina, ali da on za vezu dugo nije znao.
“Krila je i uspevala da sakrije da se vole sve dok je nisam u novinama video na jahti s njim. Tad mi je priznala i dovela ga na moj rođendan 1. januara da se upoznamo. Od tada smo se sreli još nekoliko puta, ali uvek u nekom društvu”, kaže Boža.
Iako je ekspert u svom poslu, Boža ističe da je s Markom vrlo malo razgovarao o njegovim producentskim poslovima, već da najviše pričaju o sportu.
“Ni Maši ni Jovani se nisam mešao u izbor momka i muža, i jedino što mi je bitno je da budu srećne!”, zaključio je Boža za “Blic”.
I buduća tetka Maša Karić potvrdila je da njena mlađa sestra očekuje bebu.
“Hvala! Svi smo mnogo srećni zbog prinove koju očekuju Jovana i Marko! Ona je sada u Americi i oseća se odlično”, rekla je Maša za hellomagazin.rs kada smo joj poslali čestitku povodom trudnoće njene sestre.

Izvor: Blic / Hellomagazin.rs