Mlada Zvezda Granda Tea Tairović, za koju su nakon dueta sa Šabanom Šaulićem mnogi tvrdili da je sa kraljem narodne muzike u vezi, zamerila se Dalili Dragojević rekavši u emisiji da joj je stajling loš.

Dalila je oštro odgovorila Tei, ali ni ona njoj nije ostala dužna.

“Kujice mala, ne komentariši Dalilu jer te ja i ne poznajem, a pogotovu ne mog supruga Dejana jer on odlično zna ko si i šta si iz Novog Sada. Što se mene tiče, znam da te kreše Šaban. Uživaj i Dragojeviće ne uzimaj u usta, jer si i sama rekla da nas ne poznaješ. Pozdrav, nebitna”, napisala je Dalila, na šta je Tea odgovorila:

“Ne znam šta da kažem, nisam nikog prozvala već odgovorila na pitanja koja su mi postavljena u emisiji. I to sam se jedva setila ko su devojke, tačnije za jednu sam se setila, za ovu drugu nisam ni znala da postoji. Nisam prozivala nikoga već sam rekla da im je oblačenje loše na osnovu klipa koji su mi pokazali, i to je to. Devojke su jedva dočekale da dobiju malo medijskog prostora, da se za nečije ime zakače… I eto, zapravo treba da su mi zahvalne. Ove dve devojke nisu iz sveta muzike, prema tome, verovatno im je jedina zanimacija da se svađaju preko novina. Ja zaista imam mnogo važnije stvari u životu“, rekla je Tea i dodala da iako nju Dejan poznaje, ona njega ne zna.

“Ne znam šta je rekao svojoj devojci, nas dvoje se lično ne znamo, a ja nisam ni znala ko je dok me nisu pitali… Rekla sam da je sladak, možda je zbog toga ova poludela”.

 

Katarina LekićNikola Tomić