tanja savic

Tanji Savić otkako se vratila iz Australije sve ide nizbrdo. Naime, pevačica je u svađi sa svojim roditeljima i bratom, a problemi su nastali kada je porodica Savić optužila njenog supruga za njen poslovni neuspeh.

Kako saznajemo, pevačica retko nastupa, singlovi koje je snimila nisu najbolje prošli kod publike, što je uzrokovalo njeno nezadovoljstvo.

“Dok je živela tri godine u Australiji, Tanja je bila potpuno posvećena porodici, deci, a pre svih suprugu. Kada je odlučila da se vrati u Srbiju, nadala se mnogo, misleći da će da nastavi sa karijerom tamo gde je stala, ali ništa nije ispalo kako je zamislila. Pesme koje je snimila nisu slušane onoliko koliko se očekivalo, a nastupe gotovo i da nema. Zbog toga je u poslednje vreme dosta nervozna i nezadovoljna. Iako se Dušan trudi da joj udovolji u svemu, ne polazi mu za rukom. Njeni roditelji su ljuti na nju jer smatraju da je za sve goru karijeru kriv njen muž, zbog koga je i napustila estradu i otišla u Australiju”, priča izvor blizak porodici Savić i dodaje da je Tanjin brat rekao sestri i zetu zbog čega su odnosi zategnuti.

tanja savic muz i deca

“Brat više nije mogao da ćuti i da sluša sestru kako zanoveta i žali se, a ništa ne radi po pitanju karijere. On joj je rekao da mora da uloži u pesme, stajling, reklamu. Takođe, rekao joj je da je Dušan krivac jer je stopirao njenu karijeru kada je odveo preko okeana, a i da sada retko nastupa jer joj je menadžer muž koji se ne razume u estradu, pa samim tim ne ume ni da pregovara kako treba. Njega su podržali i Tanjini roditelji, a ove reči uvredile su Savićevu i njenog supruga, zbog čega je odlučila da komunicira samo sa sestrom Biljom, koja je podržava u svemu”, ispričao je izvor.

Izvor: Alo