Vicešampionka Farme 6 Tamara Đurić prokomentarisala je dešavanja u Zadruzi o kojima priča cela zemlja.

Razumem Slobu zato što sam sama bila u takvoj situaciji, s jednom razlikom, ja nisam bila u braku. Međutim i moja veza bila na klimavim nogama pre mog ulaska u rijaliti, ali biću iskrena – prevara u rijalitiju i javno poniženje svog partnera u kakvom god da su odnosu, nije ljudski. Nosi ozbiljan teret, biće mu teško kad izađe u to sam sigurna. Ne bih želela da se nađem u ulozi prevarene, verujem da je toj ženi veoma teško. Ako ne zbog ljubavi makar zbog sujete javno prevarene žene…” iskrena je bila Tamara, a potom se prisetila vremena koje su Anabela, Lunina majka i ona bile zajedno na ”Farmi”.

My twin ???????? #mummy

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

“Bila sam sa Anabelom na ”Farmi”. Ne želim da se naslađujem i da govorim koliko je moralisala, a šta je doživela. Ja sam imala malu nesuglasicu sa njom, ali to ne znači da je mrzim niti da imam bilo šta protiv njene ćerke. Luna je mlada, ali mladost nije opravdanje za takve stvari. Neću nikome da stajem na muku. Porodica je za mene svetinja, kako moja, tako i porodice drugih ljudi u kakvim god da sam odnosima sa njima lično”, kazala je Đurićeva, nakon čega ipak nije mogla da prećuti jednu stvar.

“Ali ne mogu da ne dodam, Bukvama brakovi očigledno nisu svetinja, a iver ne pada daleko od klade”, rekla je Tamara kroz smeh za Pink.

SvetSvet, Instagram