One su najzgodnije, najpopularnije, najplaćenije, a ipak tako – SAME! U Srbiji slava i popularnost znaju da budu teret i prepreka da nađete svoju idealnu drugu polovinu. Neki od onih koje predstavljamo su to pokušali, pa nisu imali sreće. Sudbina je htela da u momentu dok sastavljamo ovu listu oni i dalje traže svog partnera, svoju srodnu dušu. Mnogi bi ih poželeli, pa su zato i dospeli na ovu našu listu.
Predstavljamo vam pet srpskih “udavača”.

1. Ceca Ražnatović – Najveća muzička zvezda regiona već neko vreme nema svoju jaču polovinu. Ona je u jednom skorašnjem intervjuu izjavila da joj je potreban muškarac. Da li ona to nešto najavljuje, ili je u pitanju samo pusta želja? Ražnatovićeva je poslednju emotivnu vezu imala sa srpskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Ko je sledeći?

2. Nataša Bekvalac – Posle razvoda od nekadašnjeg vaterpolo reprezentativca Danila Dače Ikodinovića, Nataša nikako ne može emotivno da se skrasi. Atraktivna pevačica je posle rastave bila u vezi sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem i albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem. U medijima se pisalo da je Nata u vezi sa ovogodišnjim pobednikom “Survajvera“ Vladom Vuksanovićem. Ipak, tu nisu čista posla, jer se Vlada nonšalantno viđa sa svojim bivšim devojkama… A ako Nata smatra da ne pripada ovoj listi – neka se javi!

3. Nina Seničar – Atraktivna novosadska manekenka takođe nije udata. Nina je svoju uspešnu karijeru izgradila u Italiji. Bila je u vezi sa italijanskom i svetskom zvezdom Erosom Ramacotijem, holivudskim glumcem Džeredom Letom, fudbalerom Markom Borijelom… Puno buke, a Nina je još daleko od oltara. Možda ovog leta bude bolje sreće?

4. Ana Ivanović – Najlepša svetska teniserka nikako da stane na “ludi kamen”. Svojom lepotom naša teniserka osvaja srca muških fanova širom sveta. Ana je pre nekoliko meseci okončala emotivnu vezu sa australijskim golferom Adamom Skotom, i to po drugi put. Ivanovićeva je pre njega bila sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, a nadamo se tome da je tačna informacija da je u romansi sa našim vaterpolistom Vanjom Udovičićem. Ih, kakva genetika, tu bi se rađali budući šampioni!

5. Manja Babović – Lepa srpska manekenka i ćerka jednog od najbogatijih Srba Milije Babovića važi za poželjnu udavaču i, što bi srpski rekli, dobru priliku. Sestra fudbalera Partizana Stefana Babovića je jedna od najtraženijih evropskih manekenki, ali se o njenim vezama malo zna iz prostog razloga što retko svraća u Srbiju.

Izvor: Telegraf.rs