Dvadesetjednogodišnja pevačica Dunja Ilić poslednjih nekoliko meseci nije previše aktivna kada je domaća javnost u pitanju, ali to ne znači da u njenom životu nema zanimljivih dešavanja.
Naime, nakon informacije da se pre dva meseca preselila u Sarajevo, pevačica je najavila da sprema svoj treći album i drugu knjigu koja nosi radni naziv “Miraz”, a čiji ste odlomak premijerno imali prilike da pročitate na našem portalu i sa 50 posto glasova na našoj anketi ga ocenili kao fenomenalan. Međutim, nedeljnik “Puls” donosi informaciju – Dunja Ilić prešla u islam.
Kako navodi pomenuti nedeljnik, Dunja je u Sarajevu sa svojim dečkom, koji je islamske veroispovesti, proslavila Bajram, ali su njeni prijatelji rekli da ona veru nije promenila zbog njega, već kako bi se konačno rešila svojih poroka. U tekstu se navodi da pevačicini roditelji još uvek ne znaju da je ona promenila veroispovest, ali isto tako i da im to verovatno neće smetati jer je Dunjina baka sa mamine strane upravo islamske veroispovesti.

izvor: Puls, Opera17