Striper Dejan Nestorović ne odustaje od optuživanja Sanje Papić da je "domaćica nejekskluzivnijih VIP erotskih devojačkih večeri" i tvrdi da ga je misica lično platila da izvede striptiz na jednom takvom događaju.
"Ako koza laže, rog ne laže – te večeri zabeležio sam fotoaparatom nekoliko snimaka. Ona mi je lično isplatila honorar, rekla mi je čak da joj se sve dopalo i da ćemo nastaviti saradnju", kaže Dejan za jedan dnevni list.
Misica je juče izjavila da joj se striper izvinio zbog pominjanja njenog imena u temi o elitnoj prostituciji. "Izvinio sam se samo što sam je stavio u isti koš sa dve-tri polupismene voditeljke, model-striptizetom i ženama fudbalera koje misle da su ostvarile karijeru udajom, jer je ona nekoliko nivoa iznad njih. Sanju sam uzeo kao pozitivan primer kako treba organizovati elitno VIP devojačko veče, s tim što ona nema zvaničnu agenciju za organizovanje istih jer bi u suprotnom morala da plati porez državi. Ona dobro zna da sam joj predložio da te večeri pozovemo medije, ali mi je objasnila da sve mora da bude tajno i zatvorenog tipa. Kada sam sutradan postavio fotografije na Fejsbuk, usledio je poziv njenog frizera da istog momenta uklonim slike", ističe Nestorović. On tvrdi da su od njega i njegovog kolege zahtevani erotski ples, mackanje šlagom i ispijanje skupocenog šampanjca sa zlatnim nitima.
"To je bila zabava bez seksa, ali mi je ceo enterijer bio sumnjiv. U stanu je striptiz-šipka, a devojke su sređivali stilisti. Otkad sam o tome progovorio u javnosti, Sanja me više nije angažovala. Ja shvatam zašto ona to radi, jer nije Adrijana Lima pa da zarađuje od piste", tvrdi striper.