Rodila se nova ljubav! Iako njihovo druženje u toku prošlogodišnjeg takmičenja za “Zvezde Granda” nije odavalo utisak da može da se desi neka ljubavna romansa, izgleda da je Petru Mitiću i Ivani Pavković ipak trebalo vremena da se “skapiraju”.
Naime, kako “Alo!” saznaje, ovaj par je u vezi već neko vreme, a od medija pokušavaju da sakriju svoju ljubav da ne bi, po ugledu na neke kolege, sve pošlo naopako.
“Između Petra i Ivane su prvo krenule simpatije i nisu želeli da žure i da odmah ulaze u vezu, već da se dobro upoznaju i provedu neko vreme zajedno. Jeste da su se dosta družili prošle godine tokom takmičenja ‘Zvezde Granda’, ali tada su bili zauzeti takmičenjem, a i iskreno, čini mi se da su se tada gledali na drugačiji način. Međutim, pre mesec dana su počeli sami da se viđaju, idu na piće i izlaze, tako da je odmah sve bilo jasno”, priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da su njih dvoje želeli da što duže sakriju svoju ljubav od medija.
“Oboje su mi rekli da uživaju u svojoj vezi i da im je lepo, ali su hteli da izbegnu da u javnosti pričaju o tome da ne bi malerisali. Verujem da im neće prijati kada se bude pisalo o tome, ali verujem da će se oni postaviti onako kako treba. Njima je sada važno da su zajedno i da dobro rade, pa kako bude”, završio je za naš list dobro obavešten izvor.
Pokušali smo da dođemo do komentara mladog para, ali se do zaključenja ovog broja nisu javljali na svoje telefone. Ivana je još od takmičenja za “Zvezde Granda” bila u ljubavi sa pobednikom Stefanom Petrušićem, dok je Petar nedavno uslikan u zagrljaju sa Anom Sević, što je pokrenulo šuškanja o njihovoj romansi.
Inače, očigledno je da nijedna sezona “Zvezda Granda” očito ne može da prođe bez neke nove ljubavi, pa je tako, podsećamo, još od prve godine takmičenja bilo veza i vezica, ali retke su one koje su do danas opstale. Prva romansa bila je između Tanje Savić i Darka Filipovića a kasnije su tu tradiciju nastavili Milica Todorović i Nenad Jovanović. Rada Manojlović i Milan Stanković i dalje uživaju u svojoj ljubavi, dok je njihov kolega Nemanja Stevanović nakon burne veze sa Milenom Ćeranić ipak prešao na devojke koje nisu pevačice. Petu sezonu obeležili su Marija Marčeta i Rastko Obrenić, a dokle će da stignu novopećeni par Petar-Ivana, ostaje da vidimo.
Inače, pre mesec dana Petar Mitić je kao i svake srede pevao na splavu “Pirana”, a negde oko dva sata posle ponoći Ivana Pavković je došla kako bi slušala svog dragog. Njih dvoje su bili bliski te večeri, ali kada su fotoreporteli hteli da ih slikaju oni su se odjednom odvajali.

izvor: Alo!