stanija-memo

Gostujući u Farma specijal emisiji koja je sinoć emitovana na Pinku Stanija Dobrojević je rekla da je lako Memu bilo da pobedi kada je na koncertu u Bosni publika bila pozvana da glasa za njega. Naime, u toku finala Farme dešavao se koncert “Zvezda Granda” u Kaknju i jasno je bilo sta je Stanija htela da kaže. Tim povodom iz Grand press službe su rekli sledeće:
“Povodom izjave Stanije Dobrojević da je koncert Amara Gileta Jašarspahića u Kaknju, između ostalog, iskorišćen i kako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memi Haljevcu pobedu na Farmi, odgovorno tvrdimo da je reč o notornoj laži i neistini. Koncert u Kaknju bio je poklon rodnom gradu ovogodišnjeg pobednika “Zvezde Granda” i osim slavljeničke, nije bilo druge konotacije. Niko tokom koncerta, ni jednom rečju nije spomenuo Farmu, niti bilo koje ime učesnika rijalitija, što moze potvrditi 40.000 ljudi koliko ih je u nedelju uveče bilo na ‘Gradskom stadionu’, kao i čelnici Grand produkcije, Saša Popović i Žika Jakšić.”

Iako je pobednik proglašen, FARMA JOŠ NIJE ZAVRŠENA! OSVETE FARMERA SU SPREMNE! O čemu se radi i šta je ko od farmera i kome spremio pročitajte samo u najnovijem broju SCANDALA! koji je u prodaji na svim kioscima!

A šta vi mislite – da li je Memo zaslužio pobedu?

Trenutno nema aktivnih anketa.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
(zabranjeno prenošenje i korišćenje informacija bez pismene dozvole autora)