Starleta Stanija Dobrojević odmarala se na Majami biču i iskoristila priliku da putem “Jutjuba” odgovori fanovima na pitanja o svojoj karijeri. Stanija je istakla da slikanje za naslovnicu “Plejboja” smatra velikim uspehom, a da verovanje u laži o njoj, koje plasiraju novinari, predstavlja “običnu malograđansku hipokriziju”.

Obučena u kupaći kostim koji je u prvi plan istakao njene grudi, Stanija Dobrojević je ispijala piće u kafiću “Niki bič” u Majamiju i odgovarala na pitanja koja je primila putem interneta. Obožavatelje je najviše zanimalo kako starleta reaguje na negativne komentare okoline i glasine koje plasiraju mediji.
“Nago žensko telo je oduvek bilo inspiracija velikih umetnika, pa tako i svoje fotografije smatram umetničkim. To što su ih mediji kasnije koristili i pisali razne laži u koje su ljudi počeli da veruju, to je jedna obična malograđanska hipokrizija”, izjavila je Stanija.

Starleta je dodala da na “prozivke” javnih ličnosti nema komentar i da ne razume zbog čega je novinarima interesantna do te mere da o njoj pišu svaki dan.

Ona je takođe progovorila o svom obrazovanju u Americi, gde je otišla preko “Work & Travel” programa.
“Molila sam majku za 3.000 evra. Otišla sam u Ameriku, radila sam i vratila sam joj sve, do poslednjeg dinara. Danas ja izdržavam svoju porodicu i dovela sam i brata u Ameriku. Iza svega stojim sama i nikad nisam imala sponzora”, istakla je Stanija.
Poznata lepotica je naglasila da ne smatra sebe starletom i da je priča o “školi za starlete” koju ona navodno otvara bila samo šala, te da u budućnosti planira da se bavi humanitarnim radom.

Izvor: Blic