stanija farma
Gostu u emisiji “Farma, narod pita” sinoć bili su Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Stanija Dobrojević, Milan Tarot i Filip Mitrović. Gledaoci su imali priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što su poželeli. Stanija, koja je već gostovala u prvoj emisiji Narod pita, ponovo je bila gost na zahtev gledalaca i većina pitanja se upravo odnosila na nju i njenog dečka Filipa.
“Prvo planiramo da se preselimo u Beograd, a potom ćemo negde na odmor na neko egzotično mesto. U Ameriku idem zbog posla, a i Filip će podneti papire i vodim ga sa sobom. I njegova sestra je trenutno u Americi”, odgovorila je starleta na pitanje gledaocu da li će ostaviti Filipa kada ode u Ameriku.
Stanija je objasnila svima da je čista pred Bogom i narodom i da je novac zaradila na osmehu.
“Radila sam u kazinu u Atlantik Sitiju i radila sam na blek džeku, bacala sam kuglice i bio mi je posao da se smejem i to im je bilo dovoljno da sam postala njihovo zaštitno lice. Pošteno sam zaradila novac na osmehu”, objasnila je starleta.
“Od nekih prijatelja smo na Farmi napravili neprijatelje i stvarno mi je žao zbog toga, ali život ide dalje. Pokušali smo da našu vezu sačuvamo”, obrazložila je starleta.
“Miševi ostavite me na miru. Goca me je razočarala zbog toga što je izjavljivala s čim se ja bavi. Ali ako je bila pijana kada je to izjavljivala, ja joj opraštam”, odgovorila je starleta ko ju je najviše razočarao, a Danijel se zahvalio folkerki Goci što ih je pozvala na žurku.
“Nisam htela da gostujem u emisiji jer su odnosi zahladneli da ne bi mene gledaoci šutirali, a druge hvale”, rekla je starleta, a Danijel je dodao da što se njega tiče nisu zahladneli odnosi između bivših kumova i da on može sve da pogleda u oči. Crnogorac je rekao da je mnogo zamerio Tarotu zbog izjava u emisiji.
Jovana je pohvalila Danijelovu porodicu i pozdravila ih, a najviše baku Adilju.
“Alibabići su divni, zavoleli su me i ne bi me menjali. Upoznali su me gledajući Farmu”.
“Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grudi veoma male, trojčica. A guza mi je prava”, odgovorila je staleta gledateljki.
Filip Mitrović se zahvalio gledateljki na komplimentu da je i dukat mali, ali vredan.
“Ako neko ne zna visok sam 162 centimetra”.
Danijel je zatražio da pojasni svoju situaciju u porodici: “Meni su mama i tata razvedeni i otac mi je dobar čovek i nije me izbacio na ulicu”.
Pevač je stao u zaštitu svoje verenice kada ju je gledateljka upitala za koga misli da je laka ženska da li je to ona ili Stanija, kao što je izjavila misica dok je boravila na imanju.
“Ja mislim da Jovana nije tako mislila, to se svakome može desiti. Ako je i tako pomislila, nije joj drago što je to rekla. Ja mislim da nijedna ni druga nisu lake žene”, rekao je Danijel.
Stanija je objasnila da su njene golišave fotografije bile privatne i da su ukradene iz telefona.
“Fotografije su privatne. Slikala sam se pre šest godina i ukradene su iz telefona u Rumi i osvanule su na internetu. Kasnije sam se slikala i za Plejboj i sve je to zbog tih slika. Pazite kako se slikate da vam se ne desi što i meni. Da sam znala da ću postati poznata, ne bih to uradila”, rekla je starleta.

A mi vas pitamo – hoće li veza Stanije i Filipa opstati?

Trenutno nema aktivnih anketa.

stanija filip farma


Autor: Life Content