stanija golotinja
Stanija i Filip nakon proglašenja pobednika Farme nisu se pridružili žurki na kojoj su bili njihovi dojučerašnji cimeri, a ni posle toga – ni traga ni glasa od njih, sve do sinoć kada se starleta pojavila u emisiji na Pinku.
Kako je ispričala po izlasku sa “Farme” spremna je i da ispuni još jedno – nema više svlačenja.
“Ja sam još pre ‘Farme’ rešila da stavim tačku na golotinju jer imam 28 godina i smatram da je to vreme prošlo. To sam uradila kad sam bila mlađa i sad je vreme da se uozbiljim, da diplomiram, da se bavim nekim ozbiljnim poslom. Ja sam primer mladim devojkama da žive punim plućima, da putuju, zarađuju… a kada dođu deca, da se smire”, kaže Stanija odgovarajući na pitanje hoće li poslušati Filipa koji je rekao da je vreme da prestane sa golotinjom.
Dok je ona bila na “Farmi” pojavile su se njene golišave slike kao i snimak u kom pleše u vešu.
“Fotografije su nastale još kada sam u pubertetu počela da dobijam grudi i da se slikam sama ispred ogledala, kao i svaka klinka, bez odeće, sama za sebe. U teretani u Rumi ostavila sam mobilni na recepciji i neki momci su te slike prebacili na njihov telefon, što se proširilo internetom. Ne vidim šta je loše u tome”, kaže starleta koaj je ostala bez pobede u “Farmi”.

Podsetićemo, reč je o OVIM fotografijama i OVOM snimku.

izvor: Blic