U nekim medijima danas se pojavila informacija da će Ognjen Kajganić, učesnik rijalitija “Survajver”, uskoro postati otac jer je njegova supruga, manekenka Adriana Lola Karan, s kojom se oženio pre mesec dana, u drugom stanju. Navodno, njegova supruga je još pre venčanja saznala da je u drugom stanju, što je ubrzalo njihove planove za svadbu, koju su organizovali u novosadskom klubu “Đardino” pred tridesetak zvanica.
Međutim, ekskluzivno za Blic, Ognjen je porekao sve što se o njemu pisalo u poslednje vreme: “Nisam se oženio, a čak ni ime devojke nije tačno. Mediji plasiraju razne gluposti, a osamdeset odsto informacija vezanih za mene su netačne. Ne bavim se takvim navodima, pa ni ne demantujem glasine, a nemam cilj da budem javna ličnost. Jedino o čemu sam hteo da se piše je moja karijera, a nikako moj emotivni status i privatan život. Ljudi uvek veruju u šta žele tako da bi demantiji bili suludi. I u ‘Survivor’ sam ušao da ispitam sebe i svoje mogućnosti, a ne kao ostali – da budem popularan po njegovom završetku”, rekao je Ognjen.
Kako su potvrdili Ognjenovi prijatelji, devojka na fotografijama koje su objavili mediji jeste njegova devojka ali da su fotografije koje su dospele na novinske strane nastale na svadbi njihovih prijatelja. Isti izvor tvrdi da je Ognjen sa brinetom u dugoj nestabilnoj vezi i da je sa njom, navodno, svojevremeno varao Mariju Kilibardu.

Izvor: Blic, Press