dzej

20. decembar 2013. 10:40

“Prvo mi odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo. Ne može to tako”, rekao je Džej Ramadanovski o Adilu Maksutoviću, koji je Džejevu ćerku Anu, kako ona tvrdi, pretukao dva meseca nakon porođaja.

“Hvala bogu, Ana je dobro, a i njen sin. Nije trebalo da je udari. Adil je dobar dečko, al‘ šta mu je bilo ne znam… Ja razumem da u svakoj porodici ima svađe. Naravno, brak bez svađe prosto znamo da nije to to, ali ovo je previše”, rekao je Džej i dodao da je Adil pokušao da ga kontaktira, između ostalog i povodom otkazanih brojnih nastupa nakon ovog incidenta, uključujući i novogodišnji, ali Ramadanoviski nikako ne želi da razgovara sa njim.

“Pa ne može… Razumeo bih da je počupao za kosu, udario šamar, nešto bilo šta, a ne ovako… Neću ja ništa da komentarišem, policija i lekari su sve zapisali, pa će oni bolje da komentarišu nego ja”, objasnio je Džej.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Adil M

15. decembar 2013. 14:20

Pevač Adil Maksutović, nakon nekoliko dana od kada je objavljeno da je pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, oglasio se na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

“Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin, ko je optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez ijednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski. Da li se neko od vas zapitao zašto niko nije objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine. U ovom najtežem periodu mog života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji. Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji pljuju do juče ‘brata Adila’. Na ostale TV zvezde koje inače ne poznajem ne ljutim se jer su dokazali samo ko su oni zapravo. To su veliki ‘humanisti’ koji bi da linčuju, kastriraju i doživotno zabrane moje pojavljivanje u medijima”, napisao je pevač.

Podsetimo, Ana Maksutović, pre oko nedelju dana, prijavila je Adila policiji i završila u bolnici s hematomima na stomaku, na kojem ima svežu ranu od carskog reza. Ona je rekla da pevača neće tužiti, ali da ne planira da mu se vrati.

Mnoge poznate ličnosti, kao i Adilove kolege osudile su ovaj njegov čin. On je zbog toga izgubio brojne tezge koje su unapred bile zakazane.

Izvor: Kurir

14. decembar – 19:10
Folk Pevač Adil Maksutović, neće nastupiti u beogradskom Zepter event centru tokom novogodišnje noći, kako je to bilo planirano, a umesto njega, goste ovog prelepog zdanja zabavljaće Aco Pejović.

Organizatori su odlučili da raskinu ugovor sa pevačem, nakon što je putem medija u javnost dospela informacija prema kojoj je Adil fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu Anu, zadavši joj više udaraca, nakon čega je primljena na Urgentni centar. Reakcije javnosti, kako se i očekivalo, bile su poprilično burne, pa je inetresovanje za njegov novogodišnji nastup znatno opalo. Upravo ovo bio je više nego dobar razlog za raskidanje ugovora od strane organizatora, što je i učinjeno i pored insistiranja od strane Maksutovića da nastupi pred Beograđanima.

-Tačno je da smo raskinuli ugovor sa Adilom, kao i to da nam je nanasena velika metrijalna šteta. Dogovor je postignut sa Acom Pejovićem, i verujemo da u novogodišnjoj noći neće nedostajati zabave i odlične muzike, kaže jedan od organizatora.

Inače, po gradu su se već pojavili flajeri i plakati kojima se najavljuje gostovanje Ace Pejovića u Central Palasu, za nastup vlada veliko interesovanje što se vidi i po odličnoj prodaji karata u prva 24 časa, a informaciju da će se u novogodišnjoj noći družiti sa Beograđanima, potvrdili su i u Pejovićevom menadžementu.

dzej place

13. decembar 2013. 10:40
Džej Ramadanovski izjavio je da je u trenutku kada je saznao da mu je ćerka pretučena bio van sebe, ali da su ga prijatelji sprečili danapravi veće zlo. “U tom trenutku mogao sam da uradim svašta”, rekao je Džej gestikulirajući pucanj iz pištolja,prenosi Kurir. “Moj prijatelj policajac rekao je da će policija sve završiti i ja sam se pribrao. Drugovi koji su u tom trenutku bili kod mene skočili su uz povik ‘Idemo kod Adila’, ali sam ih smirio i rekao ‘Ne’. Nisam ja džukac. Meni je Ana rekla da tada nisu pritrčali njen otac i brat da bi je odvalio od batna”, prepričava pevač i dodaje da je ponosan na Anu, koju je Adil udario dva meseca nakon što mu je rodila sina.

Džej kaže i da je iznenađen uvredama koje mu je uputila Adilova majka Džemila, za koju kaže da je “obrazovana i kulturna dama” i da je veoma ceni. Dodaje da o njoj neće ništa ružno pričati, ali ni o Adilu, što je već rekao dan posle incidenta.

Izvor: Kurir

adil_ana

12. decembar 2013. godine 14:05

Nakon što je prošlog petka, navodno, pretučena, Džejova ćerka je od svog nasilnog izabranika pobegla u stan kod majke Nade.

“Ne pada mi na pamet da mu se vratim! Posle svega, bila bih luda da to uradim”, rekla je ukratko Ana, ali i potvrdila priče da Adila Maksutovića neće krivično goniti.

“Danima me zove i moli da mu oprostim, da sve demantujem u novinama. Kaže: ”Završiću u zatvoru zbog tebe i opašće mi posao!” Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor, zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena. Hvala im što su naišli u tom trenutku pa sam uspela da pobegnem”, ispričala je Ana.

Njen otac, Džej Ramadanovski veoma je loše raspoložen zbog svega. “U svakom braku ima svega i svačega, dobro je da beba nije stradala”, rekao je on i objasnio da mu je izuzetno teško jer je Adila voleo kao sina.

“Ni sad ga ne mrzim, pa više sam njemu u životu pomogao nego svojoj deci. Čujem priče po gradu da ću da okupim ekipu i da prebijem Adila. Gluposti! Pa da sam hteo odmah bih to učinio. Ja sam stari mangup, imam drugove ne samo u Beogradu već u celoj Evropi… Ali to nije rešenje, to bi bila bruka za mene. Postoji policija, postoji sud, zakon… Sve mu najbolje želim, samo dalje od moje ćerke”, objasnio je Džej.

dzej place

11. decembar 2013. godine 21:10

Džej Ramadanovski otvorio je dušu u jednoj emisiji i rekao da mu je žao Adila, koji je nedavno pretukao njegovu ćerku Anu. Ekipi “Exkluziva” pevač je kroz suze rekao da je ponosan na svoju ćerku. “Nije trebalo Adil to da uradi, ali ja sam ponosan na ćerku, moram to da kažem, jer je ona odlučila, posle svega, da ga ne tereti”, rekao je i dodao da ne želi nikome ono što se desilo njegovoj mezimici.

Ne mom detetu, nego nikome ne želim to. Ne ponovilo se”, kaže pevač kroz suze i dodaje da mu je na kraju ipak žao i zeta. “Ne znam ni sam, sad mi je i njega žao”.

Izvor: Kurir

adil_ana

11. decembar 12:40

Novosti iz porodice Maksutović i Ramadanovski ne prestaju da stižu. Naime, najnovija je da pevač Adil Maksutović tvrdi da izvesna Adrijana nije razlog njegove svađe sa suprugom Anom Ramadanovski, koju je navodno pretukao u petak uveče.

“Adrijana je Džejova ljubavnica ili devojka. Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje”, rekao je Adil ukratko.

Podsećamo, Adil je, navodno, pretukao Anu u petak uveče, što pevač uporno poriče, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju, i najavio je tužbu.

Ipak, kako saznajemo, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.

Džej Ramadanovski, Anin otac, izjavio je da nikada neće oprostiti zetu što mu je pretukao ćerku.

Izvor: Naše novine

11. decembar 2013. 00:10

Džej Ramadanovski nikada neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je prebio ćerku Anu. Poznati pevač razočaran je zetovim postupkom i poručuje mu da su završili za sva vremena.

“Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena? Da li je ovo kameno doba pa da na taj način moramo da rešavamo probleme? Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete. zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu i oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad”, rekao je Džej.

On je prekinuo svaku komunikaciju sa sa zetom, koji je juče u prepodnevnim satima dao izjavu u policijskoj stanici u Borči o incidentu koji se dogodio u petak. Adil je negirao krivicu tvrdeći da nije tukao Anu, iako ona tvrdi da ju je brutalno prebio.

“Nisam je udario, samo sam je odgurnuo i malo protresao”, rekao je pevač i dodao: “Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prestane s tim i da joj nikad više ne padne na pamet da loše govori o njoj”, ispričao je Maksutović.

Inače, Ana je usled stresa koji je pretpela zbog svega ovoga, ostala bez mleka kojim doji njihovog dvomesečnog sina.

Izvor: Kurir

10. decembar 2013. 11:15

Ana Ramadanovski, Džejeva ćerka koju je nevenčani muž, pevač Adil pretukao u petak, juče poslepodne dva sata davala je izjavu policiji. U pratnji prijateljice i očevog menadžera za odnose sa javnošću Ana je u policijskoj stanici ponovila sve što im je ispričala na dan prebijanja.

Prema njenim rečima sa mužem se posvađala zbog sitnice, a onda je on fizički nasrnuo na nju, povukao je za kosu, udario, a potom i šutnuo, te je Ana, koja je postala majka pre dva meseca, pala na pod. U šoku, plašeći se žešćeg napada, pobegla je kod majke Nade u Kotež. U zajednički stan po sina vratila se u pretnji policije, koja ju je savetovala da ode kod lekara, što je ona kasnije i uradila.

Ana je medicinsku dokumentaciju predala juče policiji, a u nalazima stoji da Džejeva ćerka ima modrice po glavi i stomaku. “Ginekološki nalaz kod Ane je bio uredan, a doktor je konstatovao hematome po glavi i trbuhu. Nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem, pa je pacijentkinja puštena kući”, rečeno je “Blicu” u KBCu.
Ipak, Ana neće tužiti Adila, iako je, kako kaže, sa njihovom vezom gotovo. “Sada sam dobro. Čupao me je, vukao i udarao u stomak, ali nisam ležela u bolnici. Neću da mu se vratim, ali neću ni da ga teretim”, rekla je Ana Kuriru.

Bez obzira na to štose neće priključiti gonjenju oca svog deteta, ukoliko na osnovu iskaza i medicinske dokumentacije bude uvrđenu da je Adil udario Anu, protiv njega biće podneta krivična prijava.

Kako “Blic” saznaje, Adil, koji je javno negirao da je napao Anu, pokušavao je da stupi s njom u kontakt, i nagovori je da zajedno učestvuju u emisiji “Narod pita” i demantuju sve informacije, ali Ana na to nije pristala.

“Ne mogu da verujem da je neko ljubomoran na moj poslovni uspeh i na činjenicu da sam sa ženom sa kojom sam u vezi osam godina, koju volim i poštujem, dobio zdravog sina. Zanima me zašto i po čijoj direktivi se ovo radi i ko štiti te medije koji tako smelo objavljuje gnusne laži?! Pokušavaju da mi naruše porodičnu sreću na najbrutalniji i najpodmukliji način. Neka im je na čast”, napisao je ranije Adil u svom saopštenju.

Autor: Life Content
Izvor: Blic, Kurir

9. decembar 12:21
Povodom vesti koja se pojavila danas, da je u petak Adil Maksutović pretukao svoju tek porođenu suprugu Anu, oglasio se popularni pevač saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

“Demantujem da sam pretukao svoju verenicu Anu Ramadanovski. Protiv dnevnog lista koji je ovo objavio podneću tužbu zbog svih lažnih naslova koji su izlazili, a vezani su za mene i moju porodicu. Ne znam čime sam ovo zaslužio. Ne mogu da verujem da je neko ljubomoran na moj poslovni uspeh i na činjenicu da sam sa ženom sa kojom sam u vezi osam godina, koju volim i poštujem, dobio zdravog sina. Zanima me zašto i po čijoj direktivi se ovo radi i ko štiti te medije koji tako smelo objavljuje gnusne laži! Pokušavaju da mi naruše porodičnu sreću na najbrutalniji i najpodmukliji način. Neka im je na čast. Ti ljudi ne zaslužuju da ih neko nazove novinarima jer bi svaki profesionalac dobro proverio takvu informaciju, pa tek onda objavio na naslovnoj strani. Takvi novinari brukaju ostale kolege koje pošteno i na pravi način rade svoj posao.
Adil Maksutović”

10:11
Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila pre nepuna dva meseca i na svet donela sina!

Kako Kurir tvrdi, pevač je nekoliko puta udario pesnicama ćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svežu ranu od carskog reza. Ana je nakon napada pozvala policiju.

Sve ovo potvrdio je i Džej, koji je rekao: “Istina je sve što ste čuli. Treba da ga bude sramota!”

Autor: Life Content