stanija-filip-farma-tviter-1373481436-337607
Nakon što su ispričali da će uskoro početi zajedno da žive u prestonici, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su juče obišli i nekoliko lokacija na kojima bi hteli da se skrase.
Iako su mnogi verovali i komentarisali da njihova veza neće potrajati nakon rijalitija “Farma”, Stanija i Filip su ih svojim postupcima razuverili. Tako će poznati ljubavni par uskoro početi da živi zajedno.
Njih dvoje su se prekjuče, odmah posle gostovanja u emisiji “Tačno u podne”, uputili ka Novom Beogradu, gde su bacili oko na jednu od zgrada u poznatom naselju. Iako su sigurni u nameri da započnu zajednički život, još uvek ne planiraju kupovinu nekretnine, te će za sada samo iznajmiti stan.
Kako trenutno žive na relaciji Beograd – Novi Sad – Pančevo, verujemo da će starleti i manekenu biti mnogo lakše da se posvete svim poslovnim obavezama kada se presele u našu prestonicu.
Iako su imali veliku želju da nakon rijalitija “Farma” upoznaju snajku, Filipovi roditelji do prekjuče nisu imali tu priliku. Naime, kako je imala dosta obaveza, starleta nije stigla da ode u manekenovo rodno Pančevo, ali nam je prekjuče, kada smo je pozvali, rekla da će posle razgledanja stana posetiti njegovu porodicu.
“Upravo smo završili gledanje stanova i zaputili se u Pančevo. Jedva čekam da se upoznam sa Filipovom porodicom, pošto smo dosad imali samo priliku da pričamo telefonom”, rekla nam je starleta.

Izvor: Alo