Za neke devojke leto je već počelo pa su se sa prvim toplim sunčevim zracima uputile u južnije krajeve. Tako je Katarina Ostojić Kaja uživala na Ibici, a zatim u Italiji sa svojim izabranikom di-džej Džunior Džekom. Pevačica je jedva dočekala da svuče sve sa sebe, a svojim zgodnim telom pohvalila se svima. Dok uživa na ležaljci, vidi se da je Kaja na vreme “nabacila” bronzanu boju i spremna je za predstojeće dane.

Manekenka Bojana Stojković prosto mami uzdahe svojim vitkim telom. Nakon porođaja vratila je liniju na staro, pa se uopšte ne vidi da je ikada bila trudna! Žena fudbalera Vladimira Stojkovića nedavno je uživala sunčajući se, a kupaći koji je nosila odlično je pokazao njenu figuru. Duge noge su možda u prvom planu, ali jasno se vidi i njen čvrsti stomak. Pogledajte i sami.


Iako je ova slika sa jednog od njenih prethodnih letovanja, koje je provela u Dominikanskoj republici, Mia Borisavljević nije se puno promenila od tad. Svoje zanosno telo i dalje voli da pokazuje gostujući u raznim emisijama, a njeni fanovi željno iščekuju nove fotografije kojima će ih sigurno uskoro “počastiti”. A evo i kako pevačica izgleda spremna da uskoči u vodu…

Nakon “Survajvera”, Stanija Dobrojević ne prestaje da silazi sa naslovnica brojnih magazina. Krug njenih obožavaoca se munjeviti širi, a ona zna kako da im se oduži. Svoje atribute rado pokazuje na slikama, ostavljajući mašti vrlo malo. Jedna od njenih prošlogodišnjih slika je i ova koju vam donosimo, a nama ne preostaje ništa drugo no da se zapitamo koji će kupaći odabrati za ovo leto.

Novosadskoj manekenki Nini Seničar ne možemo da prestanemo da se divimo, a i kako bi uspeli kada se neprestano pojavljuje u novim katalozima za donji veš ili kupaće kostime. Na njenom čvrstom telu mnogi bi pozavideli, a nije ni čudo što su razni poznati brendovi odabrali baš nju da ih reklamira. Ovako ona izgleda na jednoj od reklama, a verujemo da će vam se svideti prizor.

I pored dvoje dece, Ana Kokić izgleda fenomenalno! To je pokazala i na slici koju je njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen napravio dok su uživali na plaži u Grčkoj. Iako joj je njena ćerkica prekrila jedan deo tela, ostalo je dovoljno da se vidi. Verujemo da će pevačica pokazati svima još svojih izazovnih slika u bikiniju, a dok čekamo da to uradi, pogledajte kako ona trenutno izgleda.

Dok je boravila u Africi, Seka Aleksić nije propustila priliku da “uhvati” malo boje. Prošle godine uživala je sa svojim suprugom u ovoj zemlji, a baš tada odlučila je i da promeni imidž, pa je počela da nosi turban na glavi. U njemu se i slikala dok je ležala na plaži. Ova pevačica je od tada dosta radila na svojoj figuri, i u poslednje vreme je primetno smršala. Dok se ne pojavi ove godine na nekom moru, prisetimo se kako je Seka izgledala pre samo godinu dana.

Za Sekom ni malo ne zaostaje Ana Nikolić. I ona je vežbala i pazila na kilažu, pa je liniju doterala do savršenstva. Svojim mini haljinicama ova pevačica otkriva gotovo celo svoje telo, a i ima šta da pokaže. Iako Ana malo toga sakriva, željno iščekujemo da je ponovo vidimo na plaži. Evo kako je izgledala prethodnog leta.

Među svim ovim devojkama, jedna gotovo ne izlazi iz kupaćih kostima! A to je, naravno, Soraja Vučelić. Ova starleta obožava da pokazuje svoje telo i bujne atribute, pa ne mari da li je trenutno toplo ili hladno. Od bikinija bira one koji su najmanji i jedva prekrivaju intimne delove njenog tela. Sorajinim fanovima to uopšte ne smeta, a evo kako ova devojka izgleda na jednom od svojih putovanja.

Dunja Ilić se od prošlog leta dosta promenila. Tada je imala potpuno kratku frizuru, jer se pevačici ta dužina baš svidela. Međutim, kosu je pustila, pa je danas znamo u nešto drugačijem izdanju. Ipak, njeno telo ostalo je isto, a možda čak i bolje. To ćemo saznati kada nas bude počastila novim fotografijama, a mi vam otkrivamo jednu njenu prošlogodišnju sliku.

Izvor: S media
Foto: Twitter, Facebook, Gotceleb.com/Bugatti Underwear, Vesti online