U prepunom prestoničkom klubu “Magacin”, Nataša Bekvalac sinoć je održala nastup za pamćenje. U pet minuta do ponoći, pevačica je izašla pred publiku u farmerkama, bež korsetu i orgtaču do poda sa zlatnim resama. Publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a ona je nastup započela svojom novom pesmom “Ja sam dobro”. Potom su usledile “U meni su dve”, i hit koji je otpevala bez Emine Jahović “Gospodine”.

U nekoliko minuta posle ponoći, Nataša se publici obratila rečima: „Dobro veče mili moji, srećna vam Nova godina, čast mi je da vam ja večeras pevam! “

Publika je već kod treće pesme bila ‘u transu’, a u VIP delu je igrao i vlasnik „Pink“ televizije, Željko Mitrović. Pesmu “Ne valjam” Nataša je najavila rečima: „Ja sam samo ista kao i sve druge žene!“
Da li zbog energičnih pesama ili još energičnijih pokreta na sceni, Nataša se prilično brzo umorila i zadihala ali je nastavila sa dobrim raspoloženjem i đuskanjem.

Usledile su “Čisitja” i veliki Severinin hit “Bred Pit” koji je i one malobrojne, koji su mirovali, podigao na noge. Nataša je želela publici da se obrati pesmama, a ne rečima, pa je nastavila u još dinamičnijem ritmu te otpevala svoje najveće hitove a potom su, na iznenađenje publike, usledila tri strana hita, od Rijane “Only girl”, i “We found love”, a reči treće pesme “Mr. Saxobeat” od Aleksandre Stan nije znala, pa je samo otvarala usta, dok je njen prateći vokal Dunja Vojadinović (učesnica rijaliti programa “Prvi glas Srbije”) pevala pesmu. Pošto nije znala pesmu u jednom trenutku je čak upitala Dunju: “Kako ide refren?”

U pola dva, Nata se sa zapaljenom cigaretom vratila na scenu i otpevala “Kao nikotin”. Tokom izvođenja hita Darka Radovanovića “Ako je do mene” Nataša je vrlo emotivno odreagovala, pa se činilo da će zaplakati.

Od kad je došla u klub, Soraja Vučelić je neprekidno đuskala! Da li je Soraja primetila ili ne, ali dobrih par minuta ona je igrala sa golom zadnjicom, što je izazvalo mnoge poglede, komentare i dobacivanja u klubu.

Posle hita “Bolje biti pijan nego star”, Nataša se obratila publici rečima: „Dragi moji, vi ste mi napravili veliku čaroliju večeras, ja sam dobro a vi?“ i onda ponovo otpevala pesmu “Ja sam dobro” sa kojom je i počela nastup. U pola tri, završila je nastup rečenicom: “Ja bih sada da vam se pridružim, uživajte u ostatku večeri”.


Autor: Anastasija Čanović