Luna Đogani jedna je od najistaknutijih učesnika Zadruge od samog početka, naročito otkad se zbližila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem u kog je zaljubljena.

Mlada blogerka, isprovocirana od strane Smilje, rekla je nešto o čemu do sada u javnosti nije govorila. Naime, Luna i Smilja ušle su u raspravu jer je Smilja Luni uputila reči koje joj se nisu dopale:

“Lepa si na mamu, na koga možeš da budeš tako glupa”

“Kako možeš to da mi kažeš?”, upitala je Luna Smilju. “Kakva sam ja? Ne znam šta ja to pogrešno radim pa ti možeš meni da kažeš – takva si. Moju mamu nemoj da pominješ. Ružno je da non-stop pominješ nečiju porodicu. Ja kad se s nekim svađam, ja tog nekog vređam, ne mamu i tatu”, uzvratila je Luna.

“To što ti doživljaš kao napad – ne moraš da doživljavaš kao napad, to je samo konstatacija. Tebi je onaj dan Janjuš rekao da si Đogani… Ti si se našla uvređenom. A šta je loše rekao?! Treba da budeš ponosna!“, odbrusila joj je Smilja.

“Ja jesam ponosna. Plakala sam jer me udario kutijom u glavu, ne zato što sam Đogani. Ja nisam glupa. Čovek me zove pe dana Luna, Luna, i onda mi kaže – Đogani. Nisam glupa, znam šta je mislio! I to je normalno, da on meni kaže Đogani?! To mene vređa. Ti imaš svoje, ja imam svoje”, bila je kontradiktorna Luna.

“To su kompleksi. Bolje bi ti bilo da ćutiš, dok ne prevaziđeš svoje komplekse”, odgovorila joj je Smilja.

“Jeste, iskompleksirana sam. Nisam ponosna. I, šta sad?”, konstatovala je Luna u trenutku besa.

SvetNemanja Kostić