Dara Bubamara bila je prinuđena da prekine svoj nastup nakon što je u jedan beogradski klub, gde je pevala, upala policija i izvršila pretres!

Inspektori nisu poštedeli ni folkerku, pa je i ona, kao i svi gosti, morala da preda svoju torbicu na pregled. Srećom, kod nje nije pronađeno ništa sumnjivo.

Tokom racije nastao je tajac. Dara je odložila mikrofon i stala u red za pretres. Bila je prilično uznemirena, iako je znala da je čista. Bilo joj je neprijatno jer su joj prekinuli nastup. Dala je policajcu svoju torbicu i našalila se s njim, rekavši mu da tu neće ništa naći osim novčanika, parfema i ključeva,’ priča izvor s lica mesta i dodaje da folkerka nije navikla da joj policija upada na nastup.

Dara nema iskustvo s tim, u tim situacijama ne zna kako da se ponaša. Nikad nije imala dodir s drogom, ali uvek se plašila da joj neko nešto ne podmetne. Tako je i preksinoć samo ponavljala: „Kakav sam baksuz. Neko će mi nešto uvaliti, izbiće skandal, a ja ni kriva ni dužna.“ Srećom, sve se završilo dobro, Bubamara je nastavila da peva i napravila pravi spektakl na bini’.

Nakon toga, pevačica nam rekla da joj je drago što su policajci bili na nastupu jer se pored njih oseća sigurno.

‘Drago mi je kad policija dođe na nastup jer sam onda i ja bezbedna. Svašta se dešava po klubovima, a kad uniformisana lica dođu, onda sam mirnija. Možda ljudima nije prijatno kada vide kordon policije ispred kluba, ali ti ljudi rade svoj posao. Na sreću, nikad nisam doživela neprijatnost,’ rekla je Bubamara za Kurir.

Svetsvet