Severina Vučković danas započinje svoju turneju “Dobrodošao u klub” koncertom u Rijeci, kojom promoviše svoj aktuelni istoimeni album koji je najprodavaniji album u regionu poslednjih meseci. Seve je jutros objavila listu pesama, na kojoj se nalazi 29 numera koje će izvoditi na nastupima. Turneja će započeti u Rijeci, večeras u 20 sati u Dvorani mladosti, a iako se i dalje traži karta više, koncert je rasprodat još juče.

Nakon Rijeke, Severina i karavana plesača i ostalih saradnika putuje u Beograd gde će održati koncert 30. marta. U turneji će biti uključeni brojni gradovi iz regiona, pa tako nakon Beograda slede koncerti u Skopju, Zagrebu, Ljubljani.
Severina, koja u poslednje vreme sve više održava kontakt sa publikom putem društvenih medija odnosno Fejsbuka i Tvitera jutros je objavila i set listu za večerašnji koncert.

Uz brojne hitove koje će predstaviti bit će zanimljivo videti i kako su Severina, Tomaž Pandur (art direktor turneje) i Anže Škrube (koreograf) u čitavu “bajku u četiri čina” uklopili i trenutno megapopularni “Harlem Shake”.

Na listi pesama, između ostalog, nalaze se i “Tarapana”, “Uzbuna”, “Lola”, “Kamen oko vrata”, “Ostavljena”, “Ko me tjero”… ali i stari hitovi, poput pesme “Pogled ispod obrva”.
Kostime koje vam ekskluzivno predstavljamo osmislio je Marko Mitanovski, koji je kreirao garderobu i za Lejdi Gagu.

Foto: Aljoša Rebolj/Studio BOMBA