tuca-na-farmi
“Nisam ja ušao da pobedim, novac me ne zanima”, jedna je od rečenica koja se najčešće mogla čuti od učesnika rialitija “Farma 4”. Iako su to tvrdili, njihovo ponašanje je govorilo suprotno. U trci za 50.000 evra od njih smo videli svašta. A po čemu ćemo pamtiti ovu sezonu najgledanijeg rialitija u našoj zemlji?

Fizički obračuni
Nakon svakodnevnog verbalnog napada na starletu, Zorica Marković je polila Staniju pivom, a potom su se umalo ozbiljno fizički obračunale. Markovićeva je odmah izbačena.

Bebi Dol je bila “u elementu” kada je ušla na “Farmu”. U nekoliko navrata je pričala sama sa sobom, i to na engleskom, a najbolji prijatelj joj je bio magarac sa imanja. U jednom trenutku skalpelom je posekla prst Saški Karan, te je ova završila na ušivanju, a sada je tuži – za pokušaj ubistva.

Vesna Rivas nakon svađe, udarila je po glavi Gocu Božinovsku, a ova joj je vratila. Obe su izbačene, ali su “na insistiranje gledalaca” vraćene ubrzo.

farma 4 - 1

Seks
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić nisu skrivali emocije, pa su bez ustezanja vodili ljubav u spavaoni, u gazdinoj kući… Za to vreme, Stanija i Filip su (navodno) apstinirali, iako su drugi farmeri tvrdili da su nalazili dokaze kako je ovaj par imao seks u kupatilu i iza sena, gde nema kamera.

farma 4 - 2

Maloletnice
Bodibilderka Ljuba je nakon izlaska iz “Farme” od novinara saznala da je njena starija ćerka u vezi s njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom.

Era Ojdanić hvalio se tokom boravka na imanju (na samom početku, pre nego što su ga opomenuli da bi za to mogao da odgovara), da je bio u vezi sa devojčicom koja je tada išla u osnovnu školu.

farma 4 - 3

Neznanje
Ostaće upamćeni po tome što nisu znali da čitaju, nisu znali ništa o Prazniku rada, nisu znali šta je štafeta, nisu umeli da računaju procente, a Stanija, koja tvrdi da je diplomirani ekonomista, nije znala koja je valuta u Rusiji (iako je imala verenika iz ove zemlje i boravila tamo).

farma 4 - 4

Lažne trudnoće
Najpre smo bili u iščekivanju Stanijinih rezultata, iako su ona i njen dečko tvrdili da seksa nije bilo ni iza sena ni u kući, a kasnije smo čekali i Jovanine nalaze. I jednoj i drugoj ustanovljena je navodno cista na jajniku.


Autor: Life Content
Izvor: Blic