Seka Aleksić je potresena zbog smrti oca Milorada, koji je preminuo na Badnji dan u Loznici u 69. godini. Pevačica je do poslednjeg momenta bila uz njega, pokušavajući da mu pomogne iako je znala da boluje od neizlečive bolesti.

Sekini bliski prijatelji tvrde da im je ona pre dvadesetak dana rekla da je veoma uplašena za oca i da ima loš predosećaj.

“Kada smo se poslednji put videle pre tri nedelje, rekla mi je da je njen tata veoma loše i da se plaši najgoreg. Govorila mi je da predoseća da će on umreti i da joj je drago što mu je ispunila najveću želju – da upozna unuka. On je bio veoma srećan kad se Seka porodila, jedva je čekao da vidi malog Jakova”, kaže Kurirov izvor blizak Seki.

Pevačica se juče oglasila na Instagramu emotivnom porukom, kojom se oprostila od oca.

Putuj s anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike. Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje. Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od tebe kad je saznao da je pevanje moja ljubav. Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan. Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe. Neka ti je večna slava, dušo moja. Tvoja ponosna ćerka”, napisala je Seka.

Pevačicin otac, koji je sahranjen na Božić u Loznici, preminuo je dan ranije u gradskoj bolnici na grudnom odeljenju, gde se lečio.

Seka je imala zakazan nastup za doček Pravoslavne Nove godine u jednom prestoničkom klubu, ali ga je zbog smrti svog oca Milorada otkazala.

svet.rsinstagram/sekaaleksic