Srpski estradni umetnici često su spremni da zarad “umetnosti” (čitaj – novca) pevaju pod šatorima, na traktoru, viseći s drveta, jašući harmonikaše… Iako, kao prvoligašica uglavnom nastupa u dvoranama i velikim halama, Seka Aleksić napravila je presedan, pa će 7. jula nastupiti na bazenima ”Centra zdravlja Izvor” u Stojniku, kod Ralje (opština Sopot). Ono što je posebno zanimljivo u najavi za nastup je činjenica da se Seka “nudi” putem sajta za popust roba i usluga “Kupimo” i da se u paketu sa ulaznicom dobija i pljeskavica?!
Kako se najavljuje, pevačica će 7. jula nastupiti pokraj bazena na “fenomenalnom otvorenom prostoru”, a osim uživanja uz njene pesme uz popust od 67% dobićete i obrok. “Igrajte, uživajte, a ako se pregrejete – rashladite se u bazenu. Ako ogladnite – čeka vas pljeskavica. Savršen provod i obrok za samo 600 dinara”, piše u opisu ponude.
Dakle, uz Sekin nastup za 600 dinara dobijate i pljeskavicu od 200 grama. Ako se karte za ovaj Sekin nastup kupuju regularno, bez posredstva ovog sajta, cena je 1.800 dinara. I ostajete bez pljeskavice! Pa vi vidite da li se isplati!

izvor: Telegraf.rs