Ceca foto SCANDAL! (4) copy

Ekipa najčitanijeg tabloida SCANDAL! prisustvovala je još jednom rekordu koji je oborila Svetlana Ceca Ražnatović, koja je večeras nastupala u Beču!

Dok koncert još nije ni počeo, u velikoj dvorani hotelskog i biznis kompleksa Piramida bilo je više od 5.000 ljudi, što je najveći broj posetilaca na nekom javnom događaju u austrijskoj prestonici kada su u pitanju pevači sa naših prostora.

Ceca foto SCANDAL! (5) copy

Zanimljivo je da je VIP deo zbog velikog interesovanja proširen, pa je napravljeno čak 400 sedećih mesta (slika dole).

Ceca VIP deo

Čim je Ceca stigla u dvoranu u Vosendrofu, publika ju je odmah pozdravila vriskom i ovacijama, a ona je koncert otvorila pesmom “Nevaljala”, da bi zatim pevala zajedno s hiljadama fanova “Pile”, “Idi dok si mlad”, “Pustite me da ga vidim”, “Ime i prezime”, “Ja još spavam”, “Beograd”, “Lepotan”…

Ceca je u Beč otputovala sa svojim timom i sestričinom Helenom. Naravno, s njom je krenula i fizerka Svetlana Bubanja Bucka, koja godinama brine o Cecinoj frizuri i koja, pored toga što radi širom Evrope, uvek sa Cecom ide na put i na sva važna snimanja.

SCANDAL! će biti sa Cecom i sledeće nedelje u Moskvi, na spektakularnom koncertu koji se najavljuje već duže vreme u ruskoj prestonici, a bićemo sa njom i u Dubaiju.

Ceca Ražnatović je za jubilarni 600. broj najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida u regionu dala i ekskluzivnu ispovest! Zato potražite SCANDAL! na svim kisocima od ponedeljka.

Ivan VukovićSCANDAL!