Ceca Raznatovic foto Ivan Vucicevic (1) copy

Kako SCANDAL! saznaje, Svetlana Ceca Ražnatović nagrađena je Bečkim oskarom za najpopularniju folk pevačicu. Ona neće moći da prisustvuje dodeli nagrada 25. maja u dvorani Admiral Dome u Beču jer će istog dana proslaviti 18. rođendan svojoj mezimici Anastasiji u luksuznom hotelu Hayat.

“Srećna sam što sam dobila takvo priznanje, ali iz opravdanih razloga neću moći lično da preuzmem nagradu. Sigurna sam da će moje kolege napraviti odličnu žurku i da će se svi dobro provesti”, rekla je Ceca za SCANDAL!

Pevač i producent Bečkog oskara Danijel Đurić uveren je da će Ceca narednih godina pevati pred publikom u Beču.

“Razgovarao sam sa Cecom i video sam da joj se naša manifestacija dopada. Ove godine je zaista bilo neizvodljivo da dođe, pa će umesto nje neko drugi preuzeti nagradu, ali sam uveren da će na neki od narednih Bečkih oskara doći lično i preuzeti neko od priznanja koje joj budemo dodelili. Ona je uvek u vrhu, tako da je neizbezno da bude među nagrađenim zvezdama”, poručio je Đurić za SCANDAL!

danijel ceca

Ceca je svojim kolegama: Radi Manojlović, Nedi Ukraden, Dejanu Matiću, Milici Todorović, Kaći Živković,Ivani Selakov, Bobanu Rajoviću, Adilu i svim ostalim izvođačima koji su takođe dobili Oskare u različitim kategorijama poželela puno sreće i dobru zabavu u Beču.

ivan vukovićivan vučićević