ceca parfem01
Danas je naša najveća zvezda Svetlana Ceca Ražnatovć predstavila svoj novi parfem koji se zove “Illusion by Ceca”, a ekipa najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! izveštava sa lica mesta.

0

Na press konferenciji u luksuznom ambijentu hotela Hyatt Ceca je okupila novinare kako bi pokazala parfem na kojem je radila više od godiniu dana. Kako SCANDAL! saznaje, parfem će se naći u prodaji već ove nedelje, a cena će uprkos kvaliltetu i luksuznom pakovanju biti jako pristupačna.

Osim parfema, Ceca je predstavila i body lotion iz iste kolekcije. Za čitavu promociju napravljen je i performans sa manekenkama.

boca2

“Dugo sam radila na svemu ovome, i ja i moji saradnici. Svima nama iluzije mogu da se ostvare. Poenta ovog parfema je baš to. Presrećna sam i prezadovoljna, a ovaj parfem me baš opisuje. To sam znala onda kada smo napravili mirisnu notu”, rekla je Ceca za SCANDAL.

boca3

“Ne verujem u Deda Mraza. Sve što želim sebi, kupim sama. Moja najveća iluzija je bila i moj najveći san – da postanem ono što sam danas. Radili smo temeljno godinu i po dana, brižljivo smo sve birali da to budu divne note u ekskluzivnom pakovanju”, dodala je Ceca.

ceca parfem05 ceca parfem03

ceca parfem00

bocica

Ivan VukovićIvan Vučićević