Sve je spremno za veliko finale “Zvezda Granda”! Ekipa Pressa je provela 24 sata sa većinom finalista najvećeg muzičkog takmičenja na Balkanu, koje se održava sutra u studiju na Košutnjaku.
Dan pred veliko finale popularnog takmičenja Milica Pavlović i Nikolina Kovač šopingovale i pile kafu, Vanja Mijatović vežbala u teretani, a Andreana Čekić sređivala nokte i frizuru. Dok je Slobodan Rakić snimao pesmu u muzičkom studiju, Miroslav Radulović Mirče obišao crkvu, gde se pomolio i zapalio sveću za pobedu.
Nakon devet meseci, koliko je serijal trajao, jedan od deset najboljih večeras će postati bogatiji za stan u Beogradu i muzički album. Drugoplasiranog čeka automobil, dok je za ostalih osam obezbeđen budžet od dve hiljade evra da snime singl. Odlučili smo da proverimo šta svaki od potencijalnih pobednika radi pred tako važan dan u njihovom životu. Nekim takmičarima smo uspeli da uđemo u trag, dok su pojedinci ostali u svojim domovima kako bi na miru sabrali utiske i spremili se za pobedu.

Izvor: Press