Svet_857_09.12.2013_1_595 (1)

Čelnici Grand produkcije Saša Popović i Lepa Brena ne zaboravljaju na ugrožene porodice pogođene katastrofalnim poplavama.

“U planu su nam razne humanitarne aktivnosti. Neke smo već započeli, a neke nas tek očekuju. Grand produkcija se uvek odazivala i učestvovala u svim humanitarnim akcijama, kao što su bile poplave u selu Jaša Tomić, zemljotres u Kraljevu, tako da ni sada neće izostati pomoć sa naše strane. Tako je United group čiji su članovi SBB i Grand produkcija već donirala 250.000 evra za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Mimo toga, Grand produkcija je samostalno uplatila 500.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije. Takođe, kada se nastavi takmicenje za Zvezde Granda, sav prihod od SMS glasova, sve do finala biće upućen za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini”, kažu u Grandu.

Osim što je Grand produkcija donirala 500.000 dinara i što ce do finala Zvezda Granda sav prihod od SMS glasova ići za pomoć poplavljenima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Saša Popović i Suzana Jovanović, kao i Brena i Boba Živojinović sa svog privatnog računa donirali su juče još po 10 000 evra, ukupno 20 000 evra.

Akcije ovog tipa kada je reč o Grand produkciji neće ovim prestati, jer se tokom celog leta planiraju humanitarne koncertne aktivnosti.

Tekst:Life Content
Foto: Life Content