Nikolina Kovač i Saša Kapor su u vezi, otkriva Kurir! Ove dve zvezde “Granda” uživale su u ponedeljak veče u društvu ostalih VIP ličnosti, koje su se u okviru “večeri prijatelja” okupile na jednom beogradskom splavu. A kada je jedan dečko pokušao da se približi mladoj pevačici, Kapor mu je stavio do znanja da je ona zauzeta.
“Mladić je preko Saše pokušao da stupi u kontakt s Nikolinom! Raspitivao se kod njega za atraktivnu koleginicu insistirajući da ga Kapor spoji s Ninom. Saša nije imao kud, pa mu je tu pred svima priznao: ‘Ne mogu da povežem tebe, jer sam ja s njom!’ To je videlo i čulo još nekoliko ljudi koji su stajali pored njih, a dečko se odmah povukao”, otkriva za Kurir izvor, koji je sve vreme stajao u neposrednoj blizini.
Pozvali smo Kapora, koji nije želeo da ponovi sve što je rekao na splavu.
“Nismo u vezi. Istina je da se privatno družimo. Nikolina je divna devojka, mogu samo to da kažem. A biće šta bude”, rekao je Saša.
Igrom slučaja, Saša Kapor ponovo je našao devojku koja se zove Nina, i opet je to devojka koja je u više navrata u medijima dovođena u vezu s voditeljem Vladom Stanojevićem. Poznato je da je Kaporova sada već bivša devojka Nina Božić pre njega bila upravo s Vladom.

Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić