Voditeljka Sanja Marinković već godinama u svojim emisijama razgovara sa najpopularnijim ličnostima sa naše javne scene. Ipak, nije lako doći do pojedinih gostiju, a neki od njih glume zvezde. Sanja je otkrila i ko su ti “zahtevni gosti”.
“Mlađi glumci, ali ne ova poslednja generacija koja se pojavila sa “Montevideom”, nego prethodna. To je bilo strašno. ‘Neću na ovu temu, neću na onu, hoću samo kad mi izađe film’…
Pa onda biraju društvo. Glavne ‘fore’ su im ‘Hoću samo sa kulturnom ekipom – neću narodnjake, neću učesnike rijalitija…’ Trudim se da svima izađem u susret, jer je poenta emisije da se oni osećaju prijatno kako bi dali sve od sebe. I dobro je kad imate nespojive goste – i po starosti, i po obrazovanju, i po interesovanjima. Ali ako me neko toliko uslovljava da zbog njega ostajem bez tri gosta, onda ću, naravno, prvo njega da eliminišem. Nova generacija glumaca je shvatila da je sve to šou biznis i da treba da gostuju u emisijama gde će ostaviti utisak na gledaoce”, rekla je Sanja Marinković za Novosti i dodala sa kim je najlakše sarađivati: “Najprofesionalniji su pevači. Gotovo nikad ne biraju ni pitanja ni društvo. Oni su shvatili da su tu da bi izreklamirali sebe i šta ih briga ko sedi pored. I uvek dolaze na vreme. Veliki profesionalci su i političari.”

Izvor: Novosti