Fanovi folk pevačice Katarine Živković tvrde da je ona oštećena na “Grand festivalu” i da je pesma “Devet Meseci” zaslužila da se plasira u finale, te da joj je učinjena velika nepravda. Katarina je sinoć neraspoložena napustila studio na Košutnjaku nakon što se njeno ime nije našlo na spisku finalista na ovogodišnjem “Grandovom” festivalu. Pesma “Devet meseci”, po odluci žirija nije bila dovoljno kvalitetna da bude izvedena u petak uveče među dvadeset i jednom najboljom kompozicijom koje su se prijavile ove godine. I dok njeni fanovi na internetu ogorčeno komentarišu da se žiri ogrešio i da je njihova mezimica morala ući u finale, Kaća ne krije razočarenje: “Zaista sam verovala u ovu pesmu i posvetila sam dosta pažnje scenskom nastupu, izgledu, interpretaciji i jako sam tužna i razočarana što se nisam plasirala u finale. Pesma ima izuzetno tešku tematiku i emotivan tekst i sigurna sam da je publika prepoznala emociju koju sam želela da im prenesem i da će zaživeti u narodu” kaže atraktivna crnka ekskluzivno za portal svet.rs.
strong>”Pesma ‘Devet meseci’ je oštećena na Grandovom festivalu i sigurni smo da bi se Kaća plasirala u finale da se pitala samo publika. Ipak u ovom slučaju nije tako i žiri je uradio svoje tako što je glasao po sistemu ko je kome koliko drag, a ne kakva je čija pesma”, stoji u mailu koji su Katarinini fanovi poslali u redakciju portala Opera17.
Kaća je po završetku druge polufinalne večeri na Facebooku napisala: “Hvala svima na podršci. Puno mi je srce jer vam se pesma dopala, ostalo je nebitno. Volim vas”, napisala je Kaća, da bi kasnije potvrdila da je razočarana lošim plasmanom.
Šta vi mislite? Da li je pesma “Devet meseci” zaslužila finale?!

Autor: Svet.rs
Izvor: Scandal.rs, Opera17