verica-rakocvic-cerka-milena-svadba-veridba-
Verica Rakočević ima problema s ćerkom Milenom, budući da njena mezimica nije baš najbolje prihvatila maminu veridbu s mlađim muškarcem, otkriva za Kurir izvor blizak ćerki poznate srpske kreatorke.
“Milena već godinama živi i radi kao profesionalni fotograf u Njujorku i nema mnogo dodirnih tačaka sa Srbijom, ali tu i tamo surfuje po našim portalima. Tako je naletala i na vest o majci i njenom dečku, koja joj se nimalo nije svidela”, kaže sagovornik i dodaje:
“Odmah je pozvala Vericu, pitala je zbog čega se eksponira na takav način i negodovala zbog razlike u godinama između Verice i njenog verenika Veljka Kuzmančevića. Kako je njena majka odlučna žena, nije preterano marila za ćerkine kritike, a svaki razgovor koji Milena počne na ovu temu odmah se prekida.”
Verica, koja ima 65 godina, dva braka iza sebe i troje dece, i njen verenik u septembru će stati pred matičara, a kako sada stvari stoje, među gostima neće biti njene ćerke Milene, osim ako se stvari totalno ne promene koji dan pre venčanja.

verica-rakocvic-cerka-milena-
izvor: Kurir