Marinko Madžgalj našao se na meti uterivača dugova. Glumac je pre tri godine podigao kredit od nekoliko stotina hiljada dinara u jednoj domaćoj banci, i od tog trenutka više se nije javljao, niti je otplaćivao dug. Zbog toga je banka angažovala privatne sudske izvršitelje kako bi nesavesnom dužniku naplatili ovo dugovanje.
“Pre nekoliko godina, nakon venčanja sa glumicom Dubravkom Mijatović, Marinko je uzeo keš kredit u našoj banci”, otkrio je za Blic zaposleni u banci insistirajući na anonimnosti, i dodao: “Od toga dana, pa do danas, nije se javljao i nije uplatio ni jednu jedinu ratu. Kredit nije veliki. U pitanju je par hiljada evra, što glumcu ne bi trebalo da predstavlja problem jer, kako znamo, dosta radi. Bezuspešno smo pokušavali da ga dobijemo, ali on ne odgovara na poruke i pozive. Upravo zato, banka je odlučila da dug proda privatnim izvršiteljima, koji će naći načina da naplate potraživanja”, zaključuje izvor Blica.
Glumac i pevač grupe “Flamingosi” nije želeo da komentariše tvrdnje bankara. Saslušavši naše pitanje, nakon kraćeg muka odgovorio je: “Ne znam o čemu se radi, ne želim da komentarišem ništa”, naveo je Madžgalj za Telegraf.rs.
Marinko Madžgalj i njegova supruga Dubravka Mijatović poznati su po tome da o svojim privatnim stvarima retko govore u javnosti.
Par je 2007. godine otpočeo vezu, a godinu dana nakon toga i zajednički život. U novembru 2009. godine dobili su ćerku Saru. Prošle godine prvi put su zajedno igrali u predstavi “Doručak kod Tifanija”.

Izvor: Telegraf / Blic