Ako je neko pomislio da Džej Ramadanovski vrele letnje dane koristi kako bi radio, odmarao i gledao zgodna ženska tela na plaži, grdno se prevario jer je popularni pevač našao još jedan način kako će utrošiti svoje vreme – kockanjem!
Naime, Džej je na Crnogorskom primorju već neko vreme i u Pržnu svakodnevno uživa u “malim” zadovoljstvima koje pruža ovaj “sport” i tako je pre nekoliko dana izgubio više od 250.000 dinara.
“On je ovde redovan gost i voli da se opusti na taj način. Tako je pre nekoliko dana došao da se kocka i izgubio je oko 2.500 evra! Normalno je da se iznervirao, ali ga je brzo prošlo jer se vodi onom ‘Jednom se živi'”, priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da Ramadanovski svake godine uživa na plaži u Pržnu i ljudi ga tamo obožavaju.
“Ma, on je jedan od omiljenih pevača koji dolaze u Crnu Goru i sa svima se lepo ispriča. Rekao je on svima da je puk‘o lovu u kazinu, ne krije to. Njega svi znaju kao tipa koji je iskren i ne stidi se ničega. A tih 2.500 evra, što je izgubio, vratiće on to. Peva često, a kada on Crnogorce pogodi u dušu, svi vade pare”, završio je naš izvor.
Kada smo pozvali poznatog pevača, potvrdio nam je da se kockao, ali tvrdi da je izgubio znatno manje para.
“Bože me sačuvaj! Ko ti je to rekao? Odakle mi, bre, dva soma? Pa, kuća se sad kupuje za te pare. Tamo potrošiš 50 evra i svi odmah iskolače oči. Nemoj da te lažu”, na početku razgovora je tvrdio Džej, da bi potom priznao da se kockao i koliko je zapravo potrošio.
“Bio sam dole u kazinu, igrao na slot-mašini, dao sam pet banki. Ma, gde dva soma, gde bre tolike pare da dam? Dam pet do deset banki, ali ne preko toga, prošla su ta vremena”, izjavio je Džej.

izvor: Alo!