hello!_322_3_595

13. maj 2014. 11:15

Seka Aleksić je, nakon tekstova u medijima da nije htela da materijalno pomogne ujaku Ibri Ramiću, koji boluje od raka debelog creva i jetre, pozvala svog rođaka Zulfu, koji se brine o njemu, i pokušala da ih ućutka.

Zulfo nam je rekao da je juče razgovarao s njom i da je ona plačući preklinjala da joj ime više ne pominju u medijima i da će im dati koliko god novca žele, samo da zaćute.

“Sestra me je zvala oko osam sati ujutru sa skrivenog broja i pitala me koliko para tražim da više ne govorim za novine. U početku smo fino razgovarali. Pravdala mi se da mi ništa nije uradila i rekla da smo se dobro slagali. Nije joj jasno zašto dajem izjave za novine. Rekao sam joj da me je jako pogodilo to što neće da našem ujaku finansijski pomogne, a u mogućnosti je. Najgore je što je ona za srpske novine pričala da joj familija preti, a i sama zna da nije tako. Počela je da plače i moli me da više ne progovorim nijednu reč”, rekao je Zulfo i dodao:

“Neka Seka zna da se uvrede koje je meni i našem ujaku uputila ne mogu platiti ničim, a pogotovo ne parama. Ja imam obraz! Ne može me kupiti jer se ne prodajem tako kako ona misli. Ako ujaku nije želela da pomogne kad smo je pitali, nema potrebe da me sad podmićuje da bih držao jezik za zubima. Ona zna da ja nikada od nje nisam uzeo marku jednu i nikad ne bih”, ispričao je on.

Ramiću je teško što nema dobar odnos sa svojom sestrom jer je mnogo voli, ali, kako kaže, preko nekih stvari ne može da pređe.

“Mi smo ranije bili jako dobri. Dok je bila u vezi sa Zoranom Kovačevićem, bila je super prema svima. Stalno smo se čuli telefonom i viđali na njenim nastupima, na bazenima. Zoran je uvek dolazio po mene. Žao mi je jer mi je rod, ali povredila mi je dušu. Juče mi je pozlilo i injekciju sam primio zbog pritiska. Gadan sam prema onome ko iskoristili moju dobrotu. Dok sam im svima iz Austrije slao pakete, bilo im je lepo”, ističe Zulfo, dok ujak Ibro nije mogao da razgovara na ovu temu, koja mu veoma teško pada.

Seka Aleksić nije nam se javila kako bismo čuli i njenu stranu priče.

Izvor: Kurir

15. maj 2014. 12:35

Zulfo Ramić, rođak Svetlane Seke Aleksić, uplašen je za svoj život zbog pretnji njenog brata po majci Nedžada Ramića.

“Nedžad me je zvao pre dva dana i pretio mi da će doći u Sarajevo i prebiti me, a onda da će mi auto dići u vazduh”, požalio se Zulfo.

Sukob je nastao kad su Zulfo i njegov, Sekin i Nedžadov ujak Ibro, koji boluje od raka debelog creva i jetre, od pevačice tražili novčanu pomoć. Pošto je folkerka to odbila, u javnosti se pojavila priča da ujak pokušava od nje da iznudi novac, što je njega pogodilo, pa je i sam progovorio za medije. Posle njegove ispovesti, u raspravu se uključio i Sekin brat po majci, koji je besan pozvao Zulfa, koji je javno stao na ujakovu stranu.

“Ovaj pakao nikako da prestane. Nedžad me je zvao i pretio mi, a posle smo se obračunavali u porukama. Zabranio mi je da zovem njihovu majku, a moju tetku, i da smo ujak i ja mrtvi za njih. Kad je sve to rekao, molio me je da ga ne pominjem u novinama da bi se sakrio od ljudi koji ga jure za pare koje im je dužan. Znam ja zašto mi preti! Zato što govorim istinu i svi znaju kakav sam i da uvek idem do kraja. Ne bojim se nikog”, rekao je Zulf.

Posle veoma neprijatnog telefonskog razgovora, braća su nastavila svađu na Fejsbuku:

– Skini naše prezime, varalice jedna – poručio je Zulfo bratu, na šta se Nedžad nadovezao:

– Prodaj kuću, kola… Klošari ste svi isti, sram da te bude, budalo jedna. Boli me ku.ac bre, psuje mi sestru, ja da mu pomažem, nikad! Umrli ste za mene ovog trenutka.

– Ja, koliko vidim, onu d.olju ti svi psuju što je na pornićima zaradila pare – rekao je Zulfo, a potom je Nedžadu pala roletna na oči.

– Nemoj sestru da mi vređaš nikad, je l‘ ti jasno!

– Ja vas ne bih pomenuo da nije rekla da rođaci hoće pare – završio je Zulfo komunikaciju.

Kako stoje stvari, ovom sukobu se još ne nazire kraj.

14. maj 2014 14:30

Ibro Ramić, ujak Svetlane Aleksić koji boluje od raka debelog creva i jetre, besan je na sestričinu zbog njenih, kako kaže, laži i kleveta. U razgovoru za Kurir on tvrdi da joj nikada nije pretio, nego da ju je zamolio da mu pošalje novac za hranu, a da ga je ona najstrašnije izvređala i poručila mu da što se nje tiče može da umre i da je nije briga ni za njega ni za bilo koga iz familije.

“Seka laže da sam joj pretio. Bolestan sam, jedva hodam i živim, ne pada mi na pamet da se bavim pretnjama. U SMS poruci sam je zamolio za pomoć, da mi pošalje nešto novca da preživim i kupim hranu, a ona mi je odgovorila: ‘Briga me za tebe! Umri! Crk‘o dabogda!’. Tim rečima me je ujela za dušu. Uvređen sam do bola. Ja sam je othranio! I sada mnogo volim i nju i brata, ali dokrajčila me je. Govorim vam istinu. Pitajte koga hoćete u Sarajevu, svi će vam reći da sam pošten čovek. Tužiću je zbog njenih laži o meni. Ja to ne mogu podneti!”, ispričao je Ibro Ramić kroz suze.

seka aleksic

13. maj 2014. 9:45

Seka Aleksić prijavila je svog ujaka policiji zbog pretnji njenoj majci Ibrimi i pokušaja iznude novca, ali, kako saznajemo, Ibro Ramić teško je oboleo od raka debelog creva i jetre. Ibro tvrdi da je ona odbila da mu pošalje novac koji mu je preko potreban za lečenje.

On je otvorio dušu za sarajevski magazina “Ekspres”.

“Obratio sam joj se u najboljoj nameri i zamolio je da mi pomogne, da mi pošalje nešto novca da imam za lekove. I ništa nije uradila. Ništa joj ružno niko nije rekao. Ne mogu da verujem da je spremna tako nešto da uradi, posebno meni, koji sam je hranio kad je bila devojčica”, rekao je Ibro.

Pa ipak, Seka je juče na svom Fejsbuk profilu postavila obrazloženje da ona nije dužna nikoga da izdržava, te da će da organizuje humanitarne koncerte i pomogne mnogim ljudima, ali onima za koje sama odluči da im je pomoć potrebna, dok njen ujak više to ne zaslužuje.

Izvor: Kurir

12. maj 2014. 21:00

Svetlana Aleksić nedavno je policiji prijavila pretnje koje članovi rodbine šalju njoj i njenoj majci Ibrimi. Rodbina iz Bosne počela je da šalje ovakve poruke nakon neuspelog pokušaja iznuđivanja novca kod popularne pevačice.

Seka je rešila da se ponovo oglasi u javnosti ovim povodom, te je tako na svom profilu na Fejsubu napisala:

“Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sada da nalupeta svašta po medijima! Pričajte sta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja. To što ste se sada setili da ste mi familija je vaša sramota, moja ne! Radim humanitarne koncerte isključivo kada ja želim i to nije vaša stvar kome ću da pomognem. Te ucene za koje posedujem dokaze SMS koje ste slali sam dala na uvid policiji pa njima objašnjavajte i vadite se kako to nije tako, kako vam treba za lekove i kako ja lažem, ali dokazi postoje! Dužna sam da izdržavam svoje roditelje koji su mi dali život i nikoga više! Sve ostalo je moja dobra volja! Svakome po zasluzi… Ovom prilikom se izvinjavam mojim tetkama koje su tu bile uz moju porodicu od mog detinjstva, i ostaloj familiji… A mom ujaku Ibri koji na krajnje ljigav način (iako sam mu više puta slala novac, slala ga u banju itd..) pokušava da dobije novac od mene poručujem da me zaboravi i ne spominje! Za mene ne postoji! O njegovim saučesnicima u svemu ovome su obavešteni nadležni organi! Toliko od mene! Želim vam sve najbolje u životu!”, napisala je Seka, nakon čega su usledili brojni pozitivni komentari puni podrške od strane njenih fanova.

seka

Autor i foto: Life Content