sandra_afrika

Pevačica Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, ima silikone u grudima od tinejdžerskih dana, pa iako ima samo 27 godina, već je došlo vreme za njihov remont. Zgodna folkerka to je, navodno, već uradila i za nove implantate dala 1.200 evra.

Sandra je pre nekoliko godina ugradila silikone i intervencija je bila više nego uspešna. Međutim, pre nekoliko meseci rešila je da stare implantate zameni kvalitetnijim. Konsultovala se sa svojim lekarom i ubrzo otišla pod nož, a pošto je kod njega išla i na prvu operaciju, dobila je specijalan popust, pa je nove silikone platila samo 1.200 evra. Nakon operacije morala je da otkaže sve tezge i da miruje u kućnom okruženju kako ne bi došlo do komplikacije. Sve to je ispoštovala, a kad se oporavila, nastavila je da radi punom parom”, kaže izvor blizak pevačici i nastavlja:

Nove bujne grudi promovisala je na snimanju jednog novogodišnjeg TV programa, kad su mnoge pevačice komentarisale da su odlično odrađene, i tražile da i njih preporuči kod svog hirurga. Pošto je sad sve u najboljem redu, Sandra narednih pet godina neće morati da menja implantate“, završava izvor, a prenosi Stars.

Sandra nije potvrdila ove informacije, s obzirom da se nije javljala na telefon, kao i njen menadžer, s kojim je doskoro bila u vezi, takođe je bio nedostupan.

svet.rsinstagram/sandraafrika