Nakon učestvovanja u Survivoru i velike medijske pažnje koju je izazvala, Stanija Dobrojević vratila se u Ameriku gde inače živi i radi. Noćas je stigla u Njujork i odmah se obratila svojim fanovima na tviteru: “Posle 5 meseci opet USA..nedostajao mi je Ritz, prijatelji, moj stan, bazen, teretana, starbaks, OKEAN sve sve sve… Moj život i moj mir”, napisala je Stanija i dodala: “Možda sam prvi put shvatila da ja u stvari stvarno volim Ameriku!”
Izgleda da se Stanija ne vodi starom dobrom “Bolje prvi u selu, nego poslednji u gradu”, njoj “Velika jabuka” više odgovara!
Inače u sinoćnjoj emisiji, Stanija je nudila mito Radovanu da je pusti da pobedi, a zauzvrat mu je nudila ključ od auta i stana u Los Anđelesu. Žareta nije pokušala da potkupi jer je uspela i bez mita uspela od njega da dobije obećanje da će je pustiti u borbi. Obećanje je, međutim, bilo lažno pa se starleta naljutila na Makedonca i, naravno, on joj je bio kriv što je izgubila. Jer, kako bi ona sama mogla da bude kriva za bilo šta?!
Sve i da se starleta šalila, nuđenje mita je ozbiljan prestup u Survivoru!

izvor: Puls