Srpske pevačice pored brojnih hitova poseduju i raskošna poprsja kojima mame poglede muškog dela populacije. Vlasnice najatraktivnijih dekoltea o kojima Srbi najčešće maštaju jesu pevačice Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Ana Nikolić i Mia Borisavljević. One će i ove godine prošetati Crnogorskim primorjem i podići pravu buru! 

 

JELENA KARLEUŠA
„Mala od skandala" nikada nije štedela kada su silikoni u pitanju, ali se nije ni libila da to poprsje pokaže javnosti.
Ona je, čini se, sa najviše hrabrosti nosila najminimalnije krpice koje su pokrivale samo bradavice njenih silikona kojima se već godinama diči.
Njene grudi nedavno su ponovo dospele u žižu javnosti kada je zbog njihove korekcije ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.
Iako je nakon toga Karleuša dala savet da se ne ugrađuju silikone, ona ih ponovo ističe u prvi plan.
 

 

 

 

 

MIA BORISAVLJEVIĆ
Pevačica koja je već nakon prvog nastupa dobila epitet seks simbola silikone je ugradila pre nego što je zakoračila na javnu scenu.

Njeno učešće u rijalitiju VIP „Veliki brat" izazvalo je ovacije muškog dela populacije naročito dok je pevačica šetala oskudno odevena i isticala svoje poprsje.

Svoje grudi Mia ističe i garderobom na nastupima pa ne čudi što su pogledi prisutnih zaustavljeni baš na tom delu tela.

 

 

 

 

 

 

 

ANA NIKOLIĆ
„Devojka od čokolade" ugradila je silikone srazmerno svojoj građi, ali ih nikada nije preterano isticala s obzirom na to da su njeni glavni aduti zadnjica i noge.

Bez obzira na to, njeno poprsje se našlo među top pet kada su pogledi muškaraca u pitanju. Ana svoje implantate ponosno pokazuje pozirajući u kupaćim kostimima na različitim destinacijama koje posećuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

SEKA ALEKSIĆ
Folk diva Seka Aleksić jedna je od retkih žena sa muzičke scene koja se može pohvaliti prirodnim grudima.
Njena pojava na estradi i bujno poprsje odmah su izmamili uzdahe muškaraca, što je ona dobro iskoristila za svoju popularnost.
Ona je pre dve godine odlučila da realizuje maštanja srpskih muškaraca i pozirajući pred objektivom fotoaparata potpuno razotkrila grudi ispod providne crne bluze.
 

 

 

 

 

 

 

NATAŠA BEKVALAC
Novosadska Venera intrigirala je javnost od samog početka svoje karijere, ali su njene grudi na ne baš sjajan način dospele u javnost.

Slike Natašinih golih grudi pre i posle operacije u jednoj privatnoj klinici osvanule su na naslovnicama svih časopisa u Srbiji, što je razbesnelo srpsku pevačicu.

Ona, i nakon što je postala majka, važi za jednu od vlasnica najlepših grudi naše javne scene koja je u izboru veličine implantata uvek imala meru.

 

 

 

Izvor: “Press”