IMG_0989

Poplularni crnogorski pevač Dado Đurović promovisao je spot za svoj novi singl “Jovana”, u jednom podgoričkom restoranu. Za pomenutu numeru Đurović je sam radio tekst i muziku.
“Pesma je nastala pre tri godine i posvećena je mojoj supruzi Jovani, koja se pojavljuje u spotu. Sa ovom pesmom otvaram vrata leta”, rekao je Đurović.
Spot je režirao Nemanja Pavlović iz agencije “84 frames”, a sniman je u Elektrotehničkoj školi “Nikola Tesla” u Beogradu, koja je, prema Dadovim rečima, vrlo zahvalan prostor za snimanje.
Dado je, opisujući atmosferu sa snimanja, rekao da nosi pozitivne utiske zbog čega bi voleo da je druženje trajalo dan više. Novu numeru predstavio je u prisustvu porodice i kolega među kojima su bili Bane Nedović i Nina Žižić.
Govoreći o planovima za naredni period, Dado je naveo da se neće pojavljivati na letnjim festivalima, ali da radi na prvom albumu.
“Planiramo da do kraja godine napravimo selekciju numera za album. Iako nisam siguran da ćemo moći sve da realizujemo zbog finansijskih razloga, svakako se nadam da ćemo uspeti”, kazao je Đurović.

IMG_0994

IMG_1005

IMG_1006

IMG_1011

IMG_1013

IMG_1014

Tekst: Nataša Kotlaš