Svetlana-Ceca-Raznatovic-ZR-111

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović zaljubljena je u manekena Aleksandra Jovovića, saznaje Story.

Folk diva upustila se u romansu sa zgodnim Jovovićem pre godinu dana, kada je glumio u njenom spotu za pesmu ‘Dobro sam prošla’.

Iako su se neko vreme vešto krivali, poslednjih nekoliko nedelja postali su prilično neoprezni pa su vidjeni na Kopaoniku, kao i u Moskvi i u Dubaiju.

IMG_7612

Ceca i Aleksandar upoznali su se na snimanju spota, a druženje su ubrzo nastavili. Ljubav je buknula iznenada, ali joj se ni jedno ni drugo nisu opirali.

Svetlana Ražnatović je samo jednog muškarca prikazala javnosti nakon smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana. To je bio takodje maneken Vladimir Cvetković.

IMG_7613

Aleksandar Jovović je iz Beograda, studira ekonomiju i finansije i ima 26 godina.

Proglašen je najboljeg manekena beogradske Nedelje mode, radio je kampanje za sve istaknutije brendove i dizajnere u Srbiji.

 

IMG_7614

Za vezu Cece Ražnatovića i Aleksandra Jovovića novinari verovatno nikada ne bi saznali budući da je poznato koliko naša najveća muzička zvezda krije svoj privatni život, da nije bilo Instagrama. Aca je kačio fotografije iz Moskve nekoliko nedelja nakon njenog koncerta u ruskoj prestonici. Čak ni tada niko ne bi shvatio da su tamo bili zajedno da Cecine fan grupe nisu objavile fotku sa identičnog mesta na kojem je pevačica sa bratom Milanom.

IMG_7650

Takođe, jedan od dokaza veze manekena i pevačice je i fotografija koju je Aleksandar okačio pre čak trideset i sedam nedelja na kojoj svojim rukama prave srce. Mnogi su prepoznali Cecinu ruku.

IMG_7653

PRATITE SVET PORTAL U NAREDNIM DANIMA I SAZNAJTE SVE O NOVOJ LJUBAVI CECE RAŽNATOVIĆ!

 

Dragan D. KecmanSvet / instagram