Najaktuelnija tema proteklih dana je razvod popularne pevačice Nataše Bekvalac od rukometaša Ljube Jovanovića. Do razlaza je, kako se spekuliše, došlo zbog Jovanovićeve preljube, a iz istog razloga razvela se i od bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića.

Naime, iako su svi mislili da je drama koju su doživeli 2008. godine, kada je Dača preživeo tešku saobraćajnu nesreću, toliko učvrstila njihovu ljubav koja bi trebalo da traje večno, lepa Novosađanka i bivši vaterpolo reprezentativac Srbije odlučili su da se razvedu i to ni manje ni više nego zbog, kako se tada pisalo, atraktivne stomatološke sestre iz Novog Sada, Milice Dražin, piše pink.rs.

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i pomenute stomatološke sestre saznala preko svoje sestre od tetke, pevačice Jelene Mrkić.

Kako to obično biva, Milica Dražin je sve vreme bila “ispred nosa” Bekvalčevoj. Ona je bila redovni posetilac kozmetičkog salona Natašine sestre Dragane, kao i Dačinog restorana “Tako je suđeno”.

Ona se nakon afere sa Ikodinovićem udala, dok je Dača započeo ljubavnu romansu sa odbojkašicom Majom Ognjenović sa kojom je uplovio u bračnu luku 31. decembra 2016 godine.

 

žarko radovančev, hello, instagram