2 (1)

Večeras je u Novom Sadu svečano otvoren prvi McDrive, na adresi Bulevar Jaše Tomića bb. Predstavnici medija, političari, sportisti i poznate ličnosti okupili su se u 19 časova, kako bi obeležili otvaranje drugog McDonald’s restorana u ovom gradu, čiju su vrpcu presekli Tomasz Rogacz, direktor kompanije McDonald’s Srbija i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.
Pevačice Milena Ćeranić i Kristina Grujin, muzičar Milan Mumin, voditelji Jelena Bačić Alimpić i Aleksandar Filipović, koji su poveli i svoje mališane, predsednik Color Press Grupe Robert Čoban sa suprugom Sandrom i ćerkama, Milan Đukić, predsednik RK Vojvodina sa rukometašima “Vojvodine” i mnogi drugi uživali su u ukusnim specijalitetima iz McDonald’s kuhinje i prijatnom ambijentu novootvorenog restorana.
McDrive je 19. restoran čuvenog lanca, koji je otvoren u Srbiji, a u njegovu izgradnju uloženo je 2.000.000 evra. Restoran je zaposlio 55 radnika, ima 165 sedećih mesta, McCafe, baštu i Play Land za mališane.
Tomasz Rogacz, direktor kompanije McDonalds Srbija, najavio je otvaranje još jednog McDonald’s restorana do kraja godine – u Big Centru u Novom Sadu, koji će zaposliti 25 radnika.
McDrive restoran otvoren je za goste od sutra u 9 časova ujutro, a sasvim sigurno postaće omiljeno mesto, kako Novosađana, tako i svih koje put nanese u ovaj grad.

3

4

6

7

8

10

11

12

13

14

15

17

18

20
Autor: Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content