Učesnik takmičarskog šou-programa “Ja imam talentat” Dejan Ketić ispričao je kako su ga roditelji ostavili kao bebu i da ni sada ne žele da čuju za njega.

Međutim, njegov otac Ilija tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici.

Ilija danas živi u Žagubici, gde i Dejan, i ima suprugu i troje dece. On priznaje da je Dejana nedavno oterao iz kuće zbog toga što se opijao.

Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanici kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u “Zvečansku“ i predala im Dejana”, počinje priču Ilija za Alo i dodaje.

Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete. Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac”, kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući“, ističe Ilija.

Dok su novinari pokušavali da dođu do Ilijinog broja telefona, od meštana ove opštine na istoku Srbije čuli su kako Dejanova maćeha ne želi da ga primi u kuću i da zbog toga on leti spava na ulici, a zimi iznajmljuje trošnu kuću za dvadeset evra mesečno. Međutim, Ilija tvrdi drugačije.

Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: “Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće. Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac”, objašnjava Ilija, koji nije u kontaktu sa bivšom suprugom.

Ona prodaje svoje telo u Italiji. Kada je otišla iz Srbije, više se nismo čuli”, kaže Ilija i dodaje:

Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega“, završava priču Ilija.

printscreen