Folk pevačica Svetlana Aleksić definitivno ima problem s gramatikom srpskog jezika! Taman kada smo pomislili da joj se greške poput “ja bi, a ti bih” više neće ponoviti, Seka je nastavila da nas oduševljava svojim ispadima. Naime, u emisiji “Dobro veče, Srbijo” pevačica je za samo 15 sekundi čak pet puta izgovorila reč “svatam”. Sreća pa smo mi shvatili šta je htela da kaže.
“Ti ne možeš da svatiš, mom suprugu telefon zvoni non-stop, po ceo dan. Potpuno svatam ljude koji nemaju, i ja sam dete koje je odraslo u siromašnim uslovima. Ja to potpuno svatam”, pričala je Seka, a onda nastavila s biserima.
“Ne pričam retko o tome. Kada sam počela da se bavim humanitarnim radom, mislim, oduvek se bavim humanitarnim radom, gostovala na humanitarnim koncertima, odazvala se svakom pozivu i onda sam svatila da su uzalud prošli neki koncerti, da su bili prevara”, pričala je Aleksićeva.
Podsećanja radi, ova folk pevačica se zbog svojih bisera već našla u medijima kada je u svom rijalitiju “Moja desna ruka” pokazala svoje “znanje” ponavljajući rečenice: “Ja bi” i “Ti bih”!
Pogledajte ove i još neke Sekine bisere iz emisije!

izvor: Alo!